Supercampions per onzena vegada amb Egurrola i Panadero al capdavant

Supercampions per onzena vegada amb Egurrola i Panadero al capdavant

El 2021 comença amb un èxit que suposa el 75è títol d’Egurrola i el 58è de Panadero, que iguala a Borregán

El 2021 ha començat amb bon peu. Amb un títol per a la secció d’hoquei que només ha tardat tres dies en arribar. Ho ha fet gràcies a la victòria davant el Reus Deportiu Miró, en un títol en que l’equip ha volgut dedicar a tota l’afició barcelonista que ha hagut de seguir la competició des de casa. L’Ilerna Online Supercopa és el segon títol d’aquest curs després de l’èxit de la Lliga Catalana i té diversos significats especials, on brillen els protagonistes de l’equip barcelonista:

Aitor Egurrola i Sergi Panadero, campions de les onze: La secció ha guanyat onze de les divuit Supercopes guanyades. I totes les que s’han aconseguit han comptat amb la presència dels dos capitans de l’equip.

127 títols, amb 75 d’Egurrola!: És el 127è títol en els 78 anys d’història de la secció. I més de la meitat d’aquests èxits també els té en el palmarès Aitor Egurrola. L’esportista de la història del FC Barcelona amb més títols segueix sumant èxits.

58 de Panadero i de Borregán: Una llegenda, Beto Borregán, va retirar-se amb 58 títols al palmarès. En aquell moment, era l’esportista de la secció amb més títols i ara l’ha igualat Sergi Panadero. Al Club, per damunt, només hi ha Víctor Tomàs (69), David Barrufet (71) i l’esmentat Egurrola.

Sergi Fernández i Pablo Álvarez treuen el cap: Per sota Borregán i Panadero, els jugadors d’hoquei amb més títols són David Páez (45), Negro Páez (43) i Vila-puig (32). Sergi Fernández, amb la seva vuitena Supercopa, també arriba als 32 títols i se situa en el setè lloc d’aquesta privilegiada llista. També hi apareixen Sergi Centell (31) i l’argentí Pablo Álvarez (30), que ha igualat al compatriota Gaby Cairo gràcies amb aquesta setena Supercopa.

Amb quatre debutants: També ha estat la cinquena Supercopa per a Matias Pascual i la segona per a Ignacio Alabart i Pau Bargalló, que ja van aconseguir-la el 2017 en el recordat èxit de Sant Hipòlit de Voltregà. Sí ha estat la primera Supercopa per a Nil Roca, João Rodrigues, Helder Nunes i Sergi Llorca.

El tretzè títol amb Edu Castro: La Supercopa del 2017 va ser el primer títol assolit amb Edu Castro com a primer entrenador. La victòria d’aquest diumenge ha significat el 13è títol (de 17 possibles) i converteix el tècnic de l’Hospitalet en el quart entrenador blaugrana amb major palmarès, igualant els tretze títols de Ricard Muñoz (Castro va ser el segon entrenador). Se situa per sota de Quim Paüls (17), Carlos Figueroa (31) i Josep Lorente (36).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut