Noia Freixenet - Barça: La primera victòria de l'any tarda en arribar (1-3)

Noia Freixenet - Barça: La primera victòria de l'any tarda en arribar (1-3)

Els d'Edu Castro, en un matx marcat per les faltes i les accions a bola aturada, aconsegueixen el pas a la final de l'ILERNA Online Supercopa a la pròrroga

Ha costat, però ha arribat. La primera victòria del Barça en aquest 2021 s'ha construït en un partit laboriós (1-3). Els d'Edu Castro, que han ansiejat per enderrocar el mur Martí Zapater, s'han classificat per a la final de l'ILERNA Online Supercopa després d'imposar-se en la pròrroga. Pau Bargalló (2) i Helder Nunes han estat els realitzadors barcelonistes en un matx amb infinitat de faltes i accions a bola aturada.

Els blaugranes, a remolc

En la semifinal de la cmpetició disputada a Lloret de Mar, el Barça ha hagut de sobreposar-se a un començament indòcil.

No només per l'advers 1-0 de Xavi Costa (min. 8). També per la defensa intensa del Noia Freixenet o pels borrosos atacs. I fins i tot per la manca d'encert en les il·limitades aproximacions. Ni Pau Bargalló, ni Pablo Álvarez, amb una bola al ferro i una falta directa errada, ni Helder Nunes, amb una desaprofitada falta directa després de la desena falta dels de l'Alt Penedès, han estat capaços de dibuixar l'alegria barcelonista. 

Una eficaç rereguarda blaugrana, inclús amb inferioritat numèrica per una targeta blava a Matias Pascual, i un inspirat Sergio Fernández han posat la nota positiva dels d'Edu Castro en la primera meitat (1-0). El porter culer ha desbaratat un penal i un malèvol contracop rival. Ara bé, el guardià de l'altra cantó, Martí Zapater, ha desesperat, encara més, els llançadors blaugranes. 

DSC_6668-min
En la primera meitat, Sergio Fernández ha aturat amb el seu guant dret el penal llançat per Xavi Costa

Per fi, es materialitza el gol culer 

Després de la quinzena falta i l'enèsim llançament dels culers a la porteria del 10 del Noia s'ha vist el gol del Barça. Pau Bargalló, amb una falta directa resolta de forma sublim amb la bola a l'escaire, ha situat el buscat empat. Lluny de conformar-se amb aquest 1-1, els d'Edu Castro, portant la batuta del joc, han percudit en el seu ímpetu d'enviar la bola al fons de la xarxa. 

Tot i els episodis d'intercanvi de cops i l'amenaça d'una nova acció a bola aturada per la gran quantitat de faltes, la semifinal ha desembocat a la pròrroga. Amb Martí Zapater com un dels màxims artífexs, que també ha negat el gol, amb la seva intervenció número 32, sobre la botzina a Ignacio Alabart. 

El temps extra decideix el finalista 

Sergio Fernández ha catapultat la diana barcelonista. Una aturada del 10 barcelonista en una falta directa ha precedit el gol d'Helder Nunes. Una festivitat que ha desfermat l'eufòria continguda del Barça, que ha trobat la tercera diana. Obra de Pau Bargalló gràcies a una nova falta directa picada, altre cop, de forma majestuosa. Una vaselina ha construït un treballat i suat 1-3. Un resultat que no ha virat més tot i ser sacsejat per una bola al travesser de Pablo Álvarez després d'una falta directa. 

Així doncs, els d'Edu Castro, en el primer partit de l'any, han assolit la classificació per a la final de la Supercopa. Un matx pel títol que disputaran diumenge 3 de gener a les 18 hores davant el Reus Deportiu Miró (ha superat 7-5 al Deportivo Liceo en la segona semifinal). 

FITXA DEL PARTIT

Noia Freixenet, 1
Barça, 3 

Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Adrià Ballart i Roc Pujadas.   
Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Matias Pascual, Pablo Álvarez, Sergi Llorca i Nil Roca. 

Gols: 1-0, Xavi Costa (min. 8); 1-1, Pau Bargalló (falta directa) (min. 34); 1-2, Helder Nunes (min. 53); 1-3, Pau Bargalló (falta directa) (min. 55). 

Àrbitres: Iñigo López i Toni Ribó. Han amonestat amb targeta blava els jugadors del Noia Xavi Costa (min. 36 i min. 57) i Pol Manrubia (min. 57) i els jugadors del Barça Matias Pascual (min. 17) i João Rodrigues (min. 36). Faltes: 20 - 11.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut