El júnior del Barça, campió del Next Generation Tournament de l’Eurolliga

El júnior del Barça, campió del Next Generation Tournament de l’Eurolliga

Els blaugranes aconsegueixen també la classificació per a la fase final de la competició, que es disputarà a Colònia el mes de maig

El júnior del Barça, entrenat per Fabián Téllez, s’ha proclamat aquest dimarts, a L'Alqueria del Basket de València, campió del Next Generation Torunament de l’Eurolliga després de superar el Joventut de Badalona per 79-55  en la gran final. Michael Caicedo ha estat escollit MVP del torneig, a més de formar part del cinc ideal.

Sempre dominant

Els blaugranes han dominat el partit des de l’inici (17-14), han marxat al descans amb una renda de sis punts (32-26) i han trencat el matx en el tercer període gràcies a un gran parcial que ha permès al Barça guanyar de 23 punts (54-31, min 27). 

El minut 30 s’ha tancat finalment amb un +14 (54-40) i en l’últim període l’equip ha sabut patir i ha acabat ampliant l’avantatge fins als 22 punts (79-55). Les actuacions de Rafa Villar i Caicedo, claus en el triomf.

Gràcies a aquest triomf el júnior  blaugrana s’ha classificat per a la fase final del Next Generation, que es disputarà a Colònia durant la Final Four de l’Eurolliga del 21 al 24 de maig del 2021. Aquesta serà la 9a participació del Barça en la fase final del millor torneig Sub 18 d’Europa, on ha aconseguit un títol (2016).

Ple de victòries

L’estada del Barça a València ha estat brillant. Ha aconseguit en triomf en tots els partits disputats: 59-50 vs Ratiopharm Ulm, 85-47 vs Herbalife gran Canària, 89-50 vs Nanterre i el 79-55 final contra el Joventut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut