Reial Madrid-Barça: Victòria blaugrana al Clàssic (82-87)
Ofert per

Els de Jasikevicius s’imposen en un duel igualat i decidit en els darrers minuts

El Barça s’imposa al Clàssic disputat a Madrid (82-87). Els de Jasikevicius sumen un triomf important a la Lliga ACB en un partit molt igualat en tot moment en el marcador i amb diferències mínimes, excepte en el darrer període. El Barça s’ha situat per sobre dels 10 punts de diferència, però el partit ha tingut un final més ajustat. Mirotic, amb 26 punts, ha estat el blaugrana més destacat.

Igualtat a la primera meitat

Els primers minuts del matx han donat pas a un partit ajustat i igualtat en el marcador i amb Mirotic com a home més encertat en atac. Una cistella del blaugrana ha servit per tancar els primers 10 minuts del matx, amb una cistella sobre la botzina.

Els de Jasikevicius han agafat un petit avantatge a l’inici del segon període (22-26, min 12). Els blaugranes, però, han vist com el conjunt blanc capgirava el marcador a base de triples, de manera que el matx ha marxat al descans empatat mostra de l’intercanvi de forces durant la primera meitat (46-46).

A la represa Mirotic ha mantingut el seu gran moment ofensiu, juntament amb Kuric, en el partit davant del conjunt blanc, que no ha deixat que el Barça marxés en el marcador. Les diferències han estat mínimes per als dos equips i el partit ha marxat als darrers 10 minuts amb 65-64.

Bon darrer període culer

En el darrer quart el Barça ha sortit molt bé i els culers han pogut obtenir una diferència de 10 punts (72-82, min 36). Uns minuts en què el Barça ha sabut aprofitar el mal moment del conjunt blanc. El Reial Madrid, però, ha retallat molt la diferència fins a situar-se a tan sols quatre punts (80-84, min 40). Els blaugranes han sabut gestionar l’avantatge en els darrers segons de partit i amb un destacat Mirotic el Clàssic ha estat culer (82-87).