Inici del procés de recollida de signatures per ser proclamat candidat

Inici del procés de recollida de signatures per ser proclamat candidat

Els nou aspirants ja disposen de les paperetes per aconseguir les 2.257 signatures necessàries per ser proclamats candidats a la presidència del Barça

Les nou precandidatures a les eleccions del Barça ja han passat per l’OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista) per recollir les paperetes, que ofereix el club, per sol·licitar les signatures necessàries per ser proclamats oficialment candidats a les eleccions.

A partir d'aquest lliurament de paperetes, Joan Laporta, Jordi Farré, Agustí Benedito, Emili Rousaud, Xavier Vilajoana, Antoni Freixa, Víctor Font, Lluís Fernández i Pere Riera s’han convertit en precandidats a les eleccions del Barça. Aquests nou aspirants han de tenir el suport de 2.257 signatures per poder ser proclamats oficialment candidats a les eleccions del día 24 de gener.

Per facilitar el procés electoral en aquests dies de Nadal, el Club ha alleugerit la tramitació del lliurament de paperetes i entre el dimecres i el dijous ja s'ha fet entrega als nou precandidats les butlletes que ja havien sol·licitat prèviament.

El termini de recollida de signatures ha començat el dimecres 23 de desembre i es tancarà el dilluns 11 de gener. Després de tres dies en els quals es validaran les signatures, el dijous 14 de gener hi haurà la proclamació oficial de les candidatures que participaran a les eleccions del 24 de gener a la presidència del FC Barcelona.

Consulta el cens electoral

També a partir d’aquest dimecres 23 de desembre i fins al proper diumenge dia 27, el cens electoral quedarà exposat i a disposició dels socis al web del Club a tràmits online, i els dies 23 i 24 també es podrà consultar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). En aquest termini, els socis podran comprovar la seva presència al cens i fer les reclamacions per omissions o inclusions indegudes o rectificació d’errades.

Seus assignades i canvis d'adreça

Cada soci amb dret a vot tindrà la seva seu assignada segons la residència que consti a la base de dades del Club. En cas que vulgui canviar la seva adreça i es vegi reflectit en el canvi de seu de votació, ho podrà fer fins al 14 de gener des de tràmits online. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut