Madrid tornarà a acollir la Copa del Rei

Madrid tornarà a acollir la Copa del Rei

Després de les edicions del 2018 al Madrid Arena i del 2020 a la Caja Mágica, el WiZink Center serà l’escenari de la cita el 5, 6 i 7 de març del 2021

La Real Federación Española de Balonmano (RFEBM) va anunciar aquest dimecres que la propera edició de la Copa del Rei d’handbol es tornarà a disputar a Madrid. La cita copera, que tindrà lloc el 5, 6 i 7 de març del 2021, tindrà com a escenari el WiZink Center, després de les bones experiències de les edicions del 2018 al Madrid Arena i del 2020 a la Caja Mágica.

La competició es tornarà a disputar en format de Final a Vuit, però en aquest cas no hi haurà eliminatòries prèvies com en anteriors edicions, davant la complicació de la situació sanitària. El Barça, com a actual campió, i el Benidorm, com a últim finalista, ja estan classificats. Els altres sis participants seran els sis millors classificats un cop es tanqui la primera volta d’aquest curs (més enllà del Barça i el Benidorm).

El Barça defensarà a Madrid el títol que ha aixecat de manera consecutiva les últimes nou temporades. De fet, el títol aconseguit el 8 de març d’aquest any a la Caja Mágica va suposar l’últim partit de la temporada, ja que després l’activitat es va aturar a causa de la Covid-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut