Taradell - Barça: Amb pas ferm (1-7)

Taradell - Barça: Amb pas ferm (1-7)

Pablo Álvarez (3), Hélder Nunes, Joao, Matias Pascual i Nil Roca han fet els gols del triomf dels d’Edu Castro, el dia que ha debutat el porter blaugrana de 17 anys Arnau Martínez

Nova victòria blaugrana a l’OK Lliga. Aquest cop a la pista del Taradell, en un partit en què Pablo Álvarez (3), Hélder Nunes, Joao, Matias Pascual i Nil Roca han fet els gols blaugrana. Un triomf que permet al Barça seguir de prop d’estela del líder, un Liceo que es manté ferm i que de moment no ha perdut cap partit a la competició domèstica.

Tot i que no ha estat un inici còmode, perquè com es preveia el Taradell ha sortit a competir bé, el domini blaugrana, amb diverses ocasions, i el primer gol de Pablo Álvarez ha trencat el duel. Una diana que ha arribat després que l’argentí rematés una fantàstica jugada d’estratègia en el servei d’una falta a la frontal (0-1, min 16). 

Però no ha estat l’únic gol abans del descans, perquè Hélder Nunes, que ha rematat una combinació amb el mateix Pablo Álvarez (0-2, min 19), i Joao Rodrigues, després d’aprofitar una assistència lateral de Pau Bargalló (0-3, min 24), han ampliat distàncies i han deixat el duel pràcticament vist per sentència. I és que després del pas pels vestidors, el Barça encara ha fet més gran la seva renda.

Un debut per arrodonir la golejada

La segona meitat ha començat amb un Barça buscant intensament la porteria rival per ampliar el marcador el més aviat possible. I ho ha fet amb dos gols en el mateix minut 30, gràcies a una acció brillant de Pablo Álvarez aixecant i picant la bola des d’una cantonada de l’àrea i amb un potent xut de pala de Matias Pascual (0-5).

També ha participat en la golejada Nil Roca, que s’ha sumat a la festa amb una rematada des de l’interior de l’àrea (0-6, min 37), mentre que Pablo Álvarez ha aconseguit el hat-trick (0-7, min 46). 

Resultat que ha permès a Edu Castro poder fer debutar el porter de 17 anys Arnau Martínez, a la base des d’aleví. Moment important que ha arrodonit la victòria, malgrat que Jacint Molera ha fet el gol de l’honor a les acaballes (1-7, min 49). 

El triomf, però, ja era clar i el Barça en suma 10 en 12 jornades. Ara només falta el partit contra el Vic per tancar el 2020. 

LA FITXA

Taradell, 1
Barça, 7

Taradell: Albert Dalmau, Dani Rodríguez, Edu Genís, Marçal Casadevall, Víctor Crespo –cinc inicial- Jacint Molera, Xavier Soler, Albert Benito, Marc Soler.

Barça: Egurrola, Nil Roca, Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues –cinc inicial- Arnau Martínez (ps), Pablo Álvarez, Sergi Llorca, Hélder Nunes, Matias Pascual.

Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min 16). 0-2, Hélder Nunes (min 19). 0-3, Joao Rodrigues (min 24). 0-4, Pablo Álvarez (min 30). 0-5, Matias Pascual (min 30). 0-6, Nil Roca (min 37). 0-7, Pablo Álvarez (min 46). 1-7, Jacint Molera (min 49). 

Àrbitres: Tània Pardo i Oriol Pérez. Blava al local Víctor Crespo i al visitant Hélder Nunes. 

 

* Foto d’arxiu del duel de Lliga Catalana entre el Barça i el Taradell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut