Sense problemes per superar l'Andratx

El clar domini del Barça CBS deixa l'equip mallorquí sense cap tipus de reacció a la segona meitat (63-26)

El Barça CBS ha aconseguit aquest dissabte una fàcil, però també important victòria contra el CB Andratx per 63-26 en el pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Tot i que les visitants han tingut un esperançador inici amb l’anotació dels dos únics triples que han aconseguit en tot el partit, i han pogut mantenir un marcador igualat fins a l’empat a 9, el Barça CBS ha agafat a partir d’aquí la direcció del joc i ja en el primer quart han pogut tancar-lo de manera favorable (15-9), gràcies especialment a l’encert de Marta Canella -a la foto-, que ha acabat amb un 6 de 10 en tirs de camp, que ha estat molt ben acompanyada per Rakovic i Ainhoa López.

En el segon quart el Barça CBS ha fet seu el control de el partit, amb un domini absolut també del joc a la zona, per arribar a la mitja part amb un còmode avantatge de 12 punts..

A la segona part, l’oposició del CB Andratx ha desaparegut i tot ha estat molt fàcil per unes jugadores blaugrana que han jugat amb facilitat i encert. La tripleta formada per Canella, López i Rakovic ha brillat a un gran nivell en tots els aspectes i l’equip mallorquí poc ha pogut fer davant el vendaval de joc i punts que els ha vingut a sobre, amb un Barça CBS que tampoc no ha donat cap concessió en defensa.

Mentalment fora del partit i amb el cansament acumulat de la primera part, l’Andratx ha perdut tota capacitat anotadora i ha sumat només set punts en tota la segona meitat, cinc en el tercer quart i dos en el darrer.

Finalment, un resultat de 63-26 que ho diu tot i que permet al Barça CBS seguir imbatut al capdavant de la classificació del Grup C de la Lliga Femenina 2.