Frigoríficos Morrazo Cangas - Barça: Segueixen pregonant un discurs triomfal (24-39)

Frigoríficos Morrazo Cangas - Barça: Segueixen pregonant un discurs triomfal (24-39)

Els de Xavi Pascual, centrats de principi a fi en augmentar les xifres de l'electrònic, han sumat la 15a victòria consecutiva en lliga

Davant el Frigoríficos Morrazo Cangas, el Barça ha mostrat fam de victòria de principi a fi. El resultat dibuixat en terres gallegues n'ha estat la prova: 24-39. Amb màxima empenta defensiva i ofensiva, els culers no han relaxat el ritme anotador fins al xiulet final. Aleix Gómez, amb set dianes, han estat el màxims artiller culer en la 15a victòria seguida dels blaugrana en lliga. 

Els de Xavi Pascual han maldat per desempallegar-se de l'elenc gallec. En un Pabellón Municipal de O Gatañal amb la calor dels espectadors, els blaugrana, en aquesta jornada 17 de la Lliga Sacyr ASOBAL de rosa, han viscut un inici intens i igualat.

Adquireixen el control del marcador 

Progressivament, aquest guió de paritat ha evolucionat. Especialment, quan els culers han dotat d'un ritme alt els seus atacs. D'aquesta manera, les rendes del Barça han anat augmentant fins al 13-20 de la primera meitat.

Un resultat favorable construït per la coralitat realitzadora. Si en els primers compassos de partit Dolenec ha portat la batuta anotadora dels barcelonistes, el gol ha estat més repartit en les següents pinzellades. Ara bé, Aleix Gómez, en la segona meitat i gràcies a l'efectivitat des dels 7 metres, s'ha apoderat de la condició de màxim realitzador barcelonista. 

La imbatibilitat lliguera segueix intacta

Sense treure el peu de l'accelerador, els de Xavi Pascual han continuat amb el mode piconadora. Amb una defensa intensa i quasi sense escletxes, sempre escudada per Moller que ha agafat el relleu de Pérez de Vargas en la segona part, els culers han projectat una diferència inicial sostinguda en els 10 gols. Un marge que ha acrescut amb el pas dels minuts i s'ha aturat en el 24-39 final

Així doncs, el Barça no ha vist perillar la 15a victòria de la Lliga. Amb 30 punts, els de Xavi Pascual segueixen intractables al capdamunt de la classificació. El pròxim repte dels blaugranes en la competició nacional és el BM Huesca al Palau (dimarts, 15 de desembre - 18.30 hores). 

FITXA DEL PARTIT

Frigoríficos Morrazo Cangas, 24
Barça, 39

Frigoríficos Morrazo Cangas: Gerard Forns (-), Calado (3), Dani Fernández (4), Juan Carlos Quintas (-), David Iglesias (1), Menduiña (-) i Alberto Matín (4) -set inicial- Javi Díaz (-), Brais González (1), Falco (5), Santi López (1), Martín Gayo (2), Vilanova (-), Soliño (1), Moises Simes (1) i Manu Pérez (1).
Barça: Gonzálo Pérez de Vargas (-), Enterríos (3), Dolenec (5), Ariño (1), Janc (5), Langaro (2) i Frade (4) -set inicial- Moller (-), Petrus (-), N'Guessan (4), Sorhaindo (1), Makuc (1), Aleix Gómez (7), Diocou (1) i Aleix Pascual (5).

Parcials: 2-4; 3-6; 7-10; 8-14; 11-17; 13-20 // 14-23; 17-27; 18-29; 20-32; 21-37; 24-39

Àrbitres: Álvarez Menéndez i Friera Cavada.

 

* Foto: Raúl Fonseca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut