VCF Femenino – FC Barcelona Femení: Un partit diferent

VCF Femenino – FC Barcelona Femení: Un partit diferent

El joc associatiu de les valencianes, escull per les aspiracions blaugranes.

Dissabte a les 12 h i en directe per www.laligasportstv.com el FC Barcelona Femení jugarà la 11 jornada de la Liga Iberdrola a l’estadi Antonio Puchades (Paterna), davant el Valencia Femenino. Les blaugranes han jugat 7 partits de lliga amb set triomfs, 38 gols a favor i un sol gol en contra.

Per la seva banda les valencianes ocupen el 8è lloc de la taula amb 3 triomfs, 4 empats i 3 derrotes. Però l’estil que planteja l’equip entrenat per José Bargues és el que més preocupa a les blaugranes com expliquen Lluís Cortés i Caroline Graham Hansen en roda de premsa.

El FC Barcelona Femení arriba València després de jugar, el passat dimecres, l’anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League a Eindhoven i esperant la visita de les neerlandeses del PSV, el proper dimecres (17 h) a l’Estadi Johan Cruyff.

Lluís Cortés, ha desplaçat a 18 jugadores a la capital del Túria, on en els darrers 5 anys han obtingut 4 triomfs i un empat. Però al perill de jugadores del VCF Femenino, com Candela Andujar, cedida pel FC Barcelona, Berta Pujadas o Anna Torrodà, entre d’altres cal recordar que les valencianes estan fent del seu camp un fortí: No han perdut a casa cap partit dels darrers 8 disputats com a local (2 triomfs i 6 empats).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut