Duel inèdit a Primera entre dos Clubs històrics

Duel inèdit a Primera entre dos Clubs històrics

El Betis i el Barça s’enfronten per primera vegada a la màxima categoria en un partit clau per les aspiracions dels dos equips de classificar-se per a la Copa d’Espanya (dissabte, 16:15h, en directe GOL)

Dos clubs històrics de futbol s’enfronten per primera vegada en la màxima categoria del futbol sala després de l’aposta decidida del Betis per una secció en creixement les últimes temporades. El duel és de màxima transcendència per la lluita dels dos equips per entrar a la Copa d’Espanya, i també serà l’aperitiu de la semifinal de Copa del Rey que enfrontarà els dos equips la setmana que ve a Màlaga (dissabte, 16:15h, en directe GOL).

El Betis, un rival molt complicat

Tot i ser un conjunt recent ascendit, el Betis és un equip molt perillós amb un entrenador experimentat com Juanito, i jugadors de molta qualitat com Cidao, Chaguinha, Borja Blanco, Burrito i Emilio Buendía, per citar-ne alguns exemples. En la trajectòria a la lliga, el Betis ocupa ara mateix la setena plaça després d’un gran inici de campionat amb 16 punts, un més que el Barça. Els blaugranes també estan en línia ascendent i han guanyat 10 dels últims 12 punts en joc. Miquel Feixas i Aicardo ja s’entrenen amb el grup però encara no viatgen a Sevilla i Plaza repeteix la convocatòria dels últims partits.

Declaracions d’Andreu Plaza

“El Betis és un dels rivals directes per entrar a la Copa, sí que és cert que ha anat de més a menys, però ja vaig dir en el seu dia que estaria lluitant per estar entre els 8 primers perquè tenen una plantilla molt compensada, una barreja de jugadors veterans i joves, amb un entrenador experimentat que els converteix en un equip molt perillós”, diu Andreu Plaza.

“La tendència nostra és a l’alça, estem en el bon camí per normalitzar la situació, i esperem que continuï. Ara venen dos partits complicats contra Betis i Burela, dos equips que estan entre els 8 primers, i seran dos enfrontaments claus per intentar assolir l’objectiu de classificar-nos per la Copa d’Espanya”, explica Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut