L’Olympiacos, el primer rival en una setmana molt intensa

L’Olympiacos, el primer rival en una setmana molt intensa

Els de Saras disputaran tres partits molt exigents aquesta setmana, dos d’ells al Palau

El Barça rep aquest dimarts, a les 19h i en directe per DAZN, l’Olympiacos grec al Palau Blaugrana. Aquest matx, que correspon a la 9a jornada de l’Eurolliga, s’havia d’haver disputat el 18 de novembre i va ser ajornat després de l’aparició de diferents casos de Covid-19 a l’equip del Pireu. El duel contra l’Olympiacos serà el primer d’una setmana en què el Barça rebrà el divendres 11 el Milà (21h) i visitarà la pista de l’Obradoiro diumenge 13 (20h).

El rival

L’equip que entrena Georgios Bartzokas, exentrenador blaugrana, té en McKissic (9.5), Hassan Martin (9.5) i Printezis (9,2) els màxims anotadors de l’equip. Tot i així, l’Olympiacos té jugadors de gran nivell com els també exblaugranes Vezenkov i Papanikolaou, Sloukas, Spanoulis, Ellis, Harrison, Livio Jean-Charles o Jenkins, entre d’altres. L’equip del Pireu és un equip molt físic i actualment té un balanç de 5-5 a l’Eurolliga.

El Barça

Ha aconseguit dos triomfs de forma consecutiva -a la pista del Zalgiris i contra el Gran Canària al Palau- i vol seguir sumant per tornar a tenir una bona ratxa de resultats. L’entrenador Sarunas Jasikevicius no podrà comptar amb Víctor Claver, però sí amb Alex Abrines, ja recuperat de la gastroenteritis que el va fer perdre l’últim partit.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut