Preparant el partit contra el Betis sense els internacionals europeus

Preparant el partit contra el Betis sense els internacionals europeus

Sergio Lozano i Adolfo estan concentrats amb Espanya, i André Coelho amb Portugal i tornaran dijous; mentre els lesionats Feixas i Aicardo encara no s’entrenen amb l’equip

Comença una setmana atípica per preparar el partit de dissabte que ve a Sevilla contra el Betis (16:15h, en directe GOL). Fins al proper dijous Plaza no podrà comptar amb tots els disponibles per les baixes dels internacionals Lozano i Adolfo (Barça) i André Coelho (Portugal), a més de Feixas i Aicardo que continuen lesionats i s’entrenen al marge del grup. Espanya té un partit oficial demà dimarts 8/12, el primer de classificació per l’Eurocopa a les 13h contra Letònia a Las Rozas. Mentre que Portugal es concentra per entrenar-se sense cap compromís oficial a la vista fins a finals de gener.

Plantilla en quadre

En total Plaza disposa de 11 efectius per preparar el partit a la pista del Betis (dissabte, 16:15h, GOL), comptant amb el porter del filial Óscar de la Faya. Aquesta és l’última setmana “neta” que tindrà l’equip abans d’afrontar un calendari infernal amb l’eliminatòria de Copa contra Burela (dimarts, 15/12); la Final Four de la Copa del Rey 2019/20 (dissabte, 19/12 i diumenge, 20/12); i el partit de lliga contra Burela (dimarts, 22/12). Després petita aturada per Nadal i la competició no dona treva: dos desplaçaments seguits a Valdepeñas (dimarts, 29/12) i Antequera (dilluns, 4/1); i la final Supercopa contra Movistar Inter (dissabte 9/1, amb seu per confirmar).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut