Superen el Lima Horta i mantenen la imbatibilitat

El Barça CBS guanya per 65-59 i queda com a únic equip que no coneix la derrota en el Grup C de la Lliga Femenina 2

El Barça CBS continua imparable en la seva trajectòria pel Grup C de la Lliga Femenina 2, després de superar el Lima Horta per 65-59 i mantenir la imbatibilitat amb nou victòries en els nou partits disputats.

El partit enfrontava als dos equips que encara no coneixien la derrota en l’actual campionat, tot i que les d'Horta amb un partit menys disputat, i havia de decidir quin dels dos equips mantindria la condició d’imbatut.

El Barça CBS ha tornat a completar una excel·lent actuació col·lectiva que els ha valgut una victòria important i que el refermen en el seu propòsit d’aconseguir la primera posició final en la lliga regular del seu grup.

El Lima Horta ha començat amb molta força, amb moltes jugadores sumant punts i una molt bona defensa que els ha permès agafar un avantatge de 7 punts als primers cinc minuts de joc. En aquest domini del Lima Horta, Cristina Pujol ha anotat 4 punts consecutius que han servit per arribar al final del primer quart amb 11-17 favorable a les visitants.

En el segon quart, el Barça CBS, amb una Marta Canella espectacular, ha augmentat el seu ritme i ha disputat uns minuts d’un nivell altíssim, tot i que el Lima Horta no ha afluixat en el seu joc. Aquest ha estat el període en el que s’han viscut els millors moments de bàsquet del partit, amb un seguit d’encerts i bones defenses, fins que el triple final d’Itzíar Llobet ha provocat que les blaugranes marxessin als vestidors amb un punt d’avantatge (32-31).

Intens desenllaç

L'equip d'Isaac Fernández ha tornat dels vestidors disposat a no perdre el comandament en el marcador i ha començat amb un parcial de 5-0, gràcies a un triple de Jéssica Fequiere i una cistella de Rakovic (37-31). Les del Lima han reaccionat i s’han mantingut encertades en el tir, però les locals han tornat a castigar el seu rival amb les anotacions d’Ainhoa López i amb una Júlia Rueda -a la foto- que ha jugat uns darrers minuts de quart molt bons, i han obtingut una diferència a favor de deu punts al final del tercer quart (53-43).

En el darrer període, el Lima Horta ha reaccionat de la millor manera i ha pogut situar-se a un punt en el marcador a tres minuts del final. Però en els darrers moments de partit ha tornat a aparèixer Júlia Rueda, que amb quatre punts consecutius ha aconseguit matar un partit que ha acabat amb un marcador de 61-59 a favor de les blaugranes.

Aquest dimarts 8 de desemebre, el Barça CBS visita la pista del Snatt's Femení Sant Adrià.