Llagostera - Barça B: Derrota amarga (1-0)

Els culers cauen per la mínima en un duel on Jandro ha fallat un penal als 87 minuts de joc

Dura derrota del Barça B davant el Llagostera (1-0). Els culers han caigut per la mínima amb un gol de Cortés als 60 minuts de joc, i no han tingut fortuna en atac tot i l'intent de reacció. Un gol anul·lat a Rey Manaj i un penal fallat per Jandro a falta de tres minuts per al final, han privat als culers d'aconseguir un resultat positiu.

Màxima igualtat inicial

La primera meitat ha estat marcada per una gran igualtat entre tots dos equips, sense cap dels dos conjunts sent capaç de dominar, i amb molt poques arribades de perill a la porteria rival. Ilaix, amb un xut que ha desviat la defensa local, ha estat el protagonista d'una de les poques arribades barcelonistes, però sense fortuna. També Comas, amb una rematada forçada, ha enviat la pilota per damunt de la porteria. El marcador no s'ha mogut fins al descans, en un primer temps marcat per l’intens joc al mig camp dels dos equips i amb el joc molt travat.

S'avancen els locals

La segona meitat ha iniciat amb el mateix guió que la primera, amb el joc totalment travat i sense gaires arribades a les àrees. El Llagostera, però, s'ha avançat al marcador amb un gran gol de Sergio Cortés: bona centada de Genar i Cortés, gairebé sense angle, l'enganxa a la perfecció per anotar per l'escaire l'1-0 (minut 60) tot i que Carevic l'arriba a tocar.

Tot i el gol, els blaugrana han intentat reaccionar i Collado, que ha entrat a la segona meitat, ha assistit a la perfecció per Rey Manaj, que ha perforat la xarxa local, però el gol ha estat anul·lat per un ajustat fora de joc (minut 64). El Barça seguia insistint i a falta de tres minuts, l'àrbitre ha assenyalat penal per als culers per una mà d'Aimar, tot i que la infracció havia estat fora de l'àrea. Jandro Orellana ha estat l'encarregat de llançar la pena màxima, però el Marcos ha aturat a la perfecció per salvar el triomf local. Finalment, derrota per la mínima dels de Garcia Pimienta, que marxen sense premi tot i el gran esforç.