Barça B - Lleida: Gran triomf d'orgull (2-1)

Barça B - Lleida: Gran triomf d'orgull (2-1)

Els culers es retroben amb la victòria amb un triomf molt treballat i gràcies als gols de Nils i Konrad

Gran partit del Barça B per retrobar-se amb la victòria i trencar la mala ratxa. Els culers han superat al Lleida (2-1) gràcies als gols de Nils i Konrad i sumen així tres punts molt importants en la que ha estat la segona victòria del curs, totes dues al Johan Cruyff. 

S'avancen els blaugrana

Els culers han disposat de les primeres arribades a la porteria visitant, i un bon xut de Jandro ha sortit per damunt de la porteria. Però ha estat Nils Mortimer l'encarregat d'inaugurar el marcador: bon contraatac liderat per Peque i Nils, amb un xut ras i creuat, ha anotat l'1-0 (minut 12). Els culers s'han fet amb el control del partit, i Konrad, amb una gran acció individual, ha estat a punt de marcar el segon a les acaballes de la primera part, però Pau Torres ha salvat al Lleida.

Ja a la segona meitat, els culers han seguit portant el pes del partit, i el segon gol ha acabat caient del cantó blaugrana: de nou Konrad, amb un gran xut ras des de la frontal, ha anotat el 2-0 per augmentar l'avantatge culer (min. 64). El matx semblava força encarrilat per als culers, però els visitants han reaccionat i s'han ficat de nou dins del partit. El Lleida ha avisat amb un llançament de falta dins l'àrea després d'una cessió culer, però Arnau Tenas, amb una gran aturada, ha salvat el gol. Tot i així, poc després ha arribat el gol visitant mitjançant Comas, en pròpia porteria, en una acció desafortunada (2-1, min. 76).

Gran sacrifici defensiu

Amb el gol del Lleida, els culers han defensat amb una gran exhibició de caràcter i orgull per aconseguir que els tres punts es quedin a casa i retrobar-se amb la victòria. Finalment, triomf vital per als blaugrana (2-1) en un partit molt complet dels de Garcia Pimienta.

Fitxa tècnica

Barça B, 2
Lleida, 1

Barça B: Arnau Tenas, Comas, Mortimer (Collado, min. 72), L. De Vega (Ilias, min. 88), Konrad, Jandro, Álvaro Sanz, Ramos Mingo, Balde (Mika, min. 72), Nico (Matheus, min. 82) i Peque (Zeballos, min. 82). 
Lleida: Pau Torres (Víctor), Diana, Simic, Fall (Yasser, min. 80), Chavero (Marc Martínez, min. 57), Raul, Cano (Quim Araujo, min. 57), Abel, Eneko, Álvaro González (Joanet, min. 67) i Abraham.
Gols: 1-0, Nils Mortimer (min. 12); 2-0, Konrad (min. 64); 2-1, Comas, p. p. (min. 76).
Àrbitre: Usón Rosel, ha amonestat a Álvaro Sanz, Comas, Lucas de Vega, Chavero, Cano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut