“Estem acostumats a competir en situacions difícils”

“Estem acostumats a competir en situacions difícils”

Andreu Plaza destaca la capacitat de reacció d’un equip que es pren el partit a la pista de ElPozo com una final (diumenge 29/11, 18:30h, en directe GOL)

El Barça i ElPozo es tornen a veure les cares un mes i mig després de la final de la Champions al Blaugrana. Des d’aleshores, els dos equips han viscut un inici de lliga ple de dificultats, tot i que ElPozo ha remuntat posicions en les últimes jornades amb tres victòries en els últims quatre partits. Els resultats del Barça també indiquen una tendència a l’alça, amb dues victòries consecutives fora de casa i vuit punts sobre els últims quinze possibles, però l’equip encara té pendent encadenar dues victòries consecutives per alliberar-se del tot. Jesús Aicardo i Miquel Feixas segueixen de baixa per lesió i la convocatòria blaugrana és la mateixa de l'últim partit contra O Parrulo.

Declaracions Andreu Plaza

“Cada partit contra ElPozo és una final i ja en portem moltes últimament, m’imagino un partit igualat, ja no tenim secrets per amagar-nos a aquestes alçades”, diu Plaza. “Sempre són partits intensos i de màxima rivalitat, som els dos equips que hem coincidit en més finals aquestes dues últimes temporades i això fa encara més gran la rivalitat”, explica el tècnic blaugrana, que assegura que “una victòria seria encara més important a nivell moral que a nivell de classificació”.

“Cada partit contra ElPozo és com partir de zero, serà molt complicat, sempre parlem d’antecedents i ara tenim la final de la Champions molt recent, però la veritat és que no serveix de res el que ha passat fins ara i cada partit contra ElPozo és un escenari completament nou”, adverteix Plaza.

L’equip respon en situacions difícils

“Aquest equip està acostumat a competir en situacions difícils i aquesta ho és”, diu Plaza. “Suposo que ElPozo ens tenen moltes ganes pel que ha passat en les últimes finals, però en partits de lliga regular les estadístiques estan més igualades i no hi ha un favorit clar perquè som dos equips que estem sempre obligats sempre a guanyar i que aspirem a tot”, diu Plaza.

“En la nostra situació necessitem guanyar cada partit que juguem, independentment del rival, falten set partits per arribar al final de la primera volta i classificar-nos per la Copa ens ho hem de marcar com a objectiu, més que no pas com a preocupació”, remarca Andreu Plaza, que també apunta la tendència a l’alça dels últims partits. “Hem guanyat els dos últims desplaçaments i hem sumat 8 dels últims 15 punts en joc, i això és positiu tot i no ser suficient”, indica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut