Barça-Reus Deportiu Miró: Repartiment de punts (3-3)

Els d’Edu Castro s’avancen tres vegades al marcador però un combatiu conjunt reusenc neutralitza els tres gols

Empat al Palau Blaugrana. El Barça ha empatat 3-3 contra el Reus Deportiu Miró en un partit en el qual els d’Edu Castro s’han situat per davant en tres ocasions, però tres dianes del visitant Raul Marín han suposat l’empat final, el primer dels blaugranes en nou partits.

S’avancen en dues ocasions

El Barça ha començat bé el partit i als 9 minuts Pablo Álvarez no ha perdonat la falta directa generada a causa d’una targeta blava al visitant Àlex Rodríguez. El de San Juan ha definit a la perfecció per avançar als d’Edu Castro (1-0, min 9). Pocs segons després el Reus ha tingut la oportunitat d’igualar novament el marcador per una targeta blava de Matias Pascual. El visitant Marc Julià, però, no ha pogut transformar davant Egurrola, molt segur sota pals.

Raúl Marín no ha perdonat cinc minuts després amb un xuta de pala, aprofitant la superioritat numèrica del Reus Deportiu (1-1, min 15). La insistència blaugrana ha tingut la seva recompensa en un penal a favor del Barça. João Rodrigues no ha perdonat per avançar als culers als 18 minuts de joc. Tot i les ocasions dels dos conjunts el marcador ja no s’ha mogut abans del descans.

Igualtat màxima fins al final

La segona meitat ha començat amb Pablo Álvarez enviant la bola a la fusta en els primers segons. El Reus Deportiu ha pogut igualar novament el marcador aprofitant un penal. Marín no ha perdonat (2-2, min 29). El Barça ha seguit buscant el gol del triomf i Pablo Álvarez no ha pogut aprofitar la desena falta del conjunt visitant. Egurrola també s’ha mostrat molt encertat davant Martín en la desena falta blaugrana.

D’aquesta manera, l’empat s’ha mantingut en el marcador. Fins que al minut 45 Pablo Álvarez ha tornat a avançar el Barça. El de San Juan ha enviat un potent xut de pala per situar el 3-2 (min 45). A poc menys de tres minuts pel desenllaç del matx Marín ha firmat el seu tercer gol del dia per situar el definitiu 3-3. Tot i les ocasions, el matx ha acabat amb un empat.

Fitxa del partit:

Barça, 3
Reus Deportiu Miró, 3

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues –cinc inicial-, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca i Ignacio Alabart.

Reus Deportiu Miró: Càndid Ballart, Àlex Rodríguez, Romà Bancells, Joan Salvat i Marc Julià –cinc inicial-, Pablo del Rio, Raul Marín, Felipe Castro i Pablo Nájera.

Gols: 1-0, Pablo Alvarez (min 9); 1-1, Raul Marín (min 15); 2-1, João Rodrigues (min 18); 2-2, Raul Marín (min 29); 3-2, Pablo Álvarez (min 45); 3-3, Raul Marín (min 47).

Àrbitres: Miguel Diaz i Jonathan Sánchez. Targeta blava al blaugrana Matias Pascual i al visitant Àlex Rodríguez. Faltes: 14 i 14.