FC Barcelona Femeni - Atlético de Madrid: Un gran partit

FC Barcelona Femeni - Atlético de Madrid: Un gran partit

Els dos dominadors del futbol femení estatal dels darrers anys, cara a cara, al Johan Cruyff

Arriba un dels dies marcats en vermell per tots i totes els aficionats i les aficionades al futbol. Avui, el FC Barcelona-Atlético de Madrid, 19 h Estadi Johan Cruyff, i en directe per Barça TV i Barça TV+

Com arriba el FC Barcelona

Les de Lluís Cortés arriben al partit d’avui amb una trajectòria immaculada a la Liga Iberdrola. Les blaugranes porten 4 triomfs en els 4 partits que han pogut disputar, ja que han vist que, per casos de COVID-19 a les rivals, no han pogut jugar els partits contra el Rayo i el Llevant.

Aquesta bona marxa es veu reflectida a les dades: 21 gols a favor i cap en contra i a més a més, el rècord de minuts sense encaixar i el de màximes golejadores resta a tocar.

Tothom sap de la perillositat de l’Atlético de Madrid, el darrer precedent va ser el triomf per 1-0, a 1/4 de final de la Champions, el passat mes d’agost. Així ho destacaven Lluís Cortés i Patri Guijarro, a la roda de premsa prèvia al partit.

Com arriba l’Atlético de Madrid

Les madrilenyes també resten invictes a la lliga. Han disputat 6 partits amb un balanç de 4 triomfs i dos empats. En el seu darrer partit van empatar, a casa, a zero gols davant l’Sporting de Huelva. L’altre empat el van fer davant el Granadilla (1-1).

A la darrera visita de l’Atlético de Madrid a l’Estadi Johan Cruyff les de Cortés es van imposar per 6 a 1 i des de d’aquell partit, l’Atlético no ha tornat a perdre en Lliga.

La seva jugadora més en forma és Deyna Castellanos, ja que ha participat en el 62,5% dels gols del seu equip (5/8), amb tres gols i dues assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut