Arrenca ‘Best Match Ever’, la competició on els culers trien el millor partit de la història del Barça

Arrenca ‘Best Match Ever’, la competició on els culers trien el millor partit de la història del Barça

Aquest dimarts es posa en marxa el concurs per decidir-lo, que comptarà amb 32 grans partits que es podran veure íntegres a Barça TV+

El debat està servit: quin és el millor partit de la història del Barça? Per esbrinar la resposta aquest dimarts s’engega Best Match Ever, un concurs en què els fans culers d’arreu del món podran triar el seu partit favorit del FC Barcelona i guanyar grans premis fent-ho.

Participaran a la competició un total de 32 grans partits de la història del Barça, tots ells disponibles de manera íntegra a Barça TV+. Els duels s’aniran enfrontant entre ells, reproduint el quadre d’una competició esportiva, en què els partits guanyadors en vots de cada eliminatòria aniran passant rondes, fins quedar-ne només dos a la gran final.

De Cruyff a Messi

I quins partits optaran al gran reconeixement final? Tot i que el llistat complet s’anirà revelant a mesura que es vagin disputant les eliminatòries, no faltaran els duels que tots tenim al cap. Des del 0-5 al Bernabéu amb Cruyff sobre la gespa fins a les cinc finals de Champions guanyades pel Barça al llarg de la seva història, amb Koeman, Eto’o, Xavi, Iniesta, Messi i companya de protagonistes.

Òbviament, també figuraran alguns dels grans Clàssics de l’última dècada, com el 5-0 i el 5-1 al Camp Nou o el 2-6 al Bernabéu, precisament un dels dos partits que obre la competició aquest dimarts, enfrontant-se al 0-6 assolit pel Dream Team a San Mamés la temporada 1990/91.

Un vot per eliminatòria i grans premis a l’abast

Seguint la dinàmica iniciada al ‘Best Goal Ever’, en què els fans van triar el gol de Messi contra el Getafe com el millor de la història culer, cada usuari podrà votar una vegada per eliminatòria. Per fer-ho, només haurà de registrar-se de forma gratuïta i, de passada, entrarà en el sorteig de 10 codis promocionals per a un any de pertinença al Culers Premium Membership, mentre que aquells usuaris que ja siguin Premium optaran a cinc samarretes del FC Barcelona. Com més cops es voti a les diferents eliminatòries, més opcions de premi hi haurà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut