Carles Tusquets:

Carles Tusquets: "Les eleccions es faran el més aviat possible"

El president de la Comissió Gestora ha comentat que ja s’ha creat el grup de treball que es coordinarà amb les autoritats sanitàries per poder dur a terme una votació amb les màximes garanties

El president de la Comissió Gestora del FC Barcelona, Carles Tusquets, ha comparegut aquest dilluns per explicar els punts més destacats parlats a la primera reunió mantinguda per la Comissió aquest dilluns a la tarda. I han estat dos els temes tractats: la convocatòria d’eleccions i la situació econòmica del Club derivada de la pandèmia.

Sobre les eleccions, la idea de la Comissió Gestora és oficialitzar la convocatòria de les eleccions i anunciar la data cap al Nadal, sempre i quan sigui possible. “Aquest mateix dilluns hem creat ja un grup de treball que es coordinarà amb les autoritats sanitàries perquè el procés electoral es faci en plenes garanties, tant per la salut dels nostres socis com per garantir la màxima participació possible (...) Dedicarem tots els recursos logístics i humans per organitzar-ho bé, però sempre dins dels Estatuts del Club. Podem promoure la votació per correu per facilitar el vot”, ha afegit.

Sobre el tema econòmic, Carles Tusquets ha recordat novament que “vivim en un període excepcional que requereix decisions excepcionals de totes les parts implicades”. Ha confirmat que la Comissió Gestora, després de l’avaluació, preveu que “per equilibrar el pressupost s’han de fer uns esforços de 300 milions euros de rebaixa de la despesa” i que “aquesta Comissió veu factible implementar unes mesures per pal·liar les conseqüències de la pandèmia”.

La més ràpida pot ser a través de la negociació que hi ha en marxa amb jugadors i treballadors del Club, que finalitza el proper 5 de novembre, i de la que Tusquets ha dit que “la idea és diferir pagaments i arribar a un acord que afavoreixi a totes les parts”. “Hi ha molt bona predisposició per part de tots, també de Leo Messi i els seus representants”, ha comentat preguntat per aquest cas en particular.

A més, sobre els possibles fitxatges del mercat d’hivern, Tusquets ha explicat que "la meva opinió és que, només si un jugador ve a cost zero o es ven a la finestra de fitxatges, es podrà comprar”.

Malgrat tot, ha volgut deixar clar que “totes les decisions que prenguem podran ser reversibles durant el proper mandat i, per tant, si la propera Junta vol tirar enrere tot el que decidim ho podrà fer”.

Per acabar, i malgrat la Covid-19, el president de la Comissió Gestora ha volgut enviar un missatge de confiança: “El Club és sòlid i té molt futur. Sobre de la taula hi ha possibles acords que ens podran aportar molts ingressos. Hi ha esperances a mig termini i amb el compromís de tots ho farem possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut