Inici de Lliga amb derrota davant el Txuri Urdin (4-2)

Inici de Lliga amb derrota davant el Txuri Urdin (4-2)

Un Barça Hockey Gel, amb falta de rodatge, cau amb el cap ben alt a Sant Sebastià en un partit on els petits detalls van passar factura

Després de viure els aplaçaments dels tres primers partits previstos al calendari, el Barça Hockey Gel va poder estrenar-se el passat dissabte 31 d’octubre a la fase regular de la Lliga 2020-2021 a la pista del Txuri Urdin, on va caure derrotat per 4-2.

El Barça arribava a Sant Sebastià amb tan sols dos entrenament després de l’aturada pel Covid-19. El partit va servir per provar les noves cares d’aquesta temporada com són els bessons Guillem i Albert Torner que tornaven al club després de molts anys estudiant a l'estranger. També van tenir l’oportunitat de debutar el davanter Gaston González, procedent de Jaca i el defensa hongarès Vilmos Kaiser.

El Barça presentava tres baixes importants per diferents motius, entre ells Òscar Rubio, Ernest Muratet i Julian Edstrom, les quals es van notar ja que van ser tres jugadors importants en la temporada anterior.

El partit començava amb el domini del Txuri Urdin en forma de llançaments a porteria, però el Barça a falta d’idees, s’aprofitava de les errades defensives del Txuri per disposar de tres 1 contra el porter, però no va ser capaç de convertir cap de les ocasions de gol fins que el conjunt basc va aprofitar una errada defensiva del Barça per anotar Zaballa el primer i marxar al descans amb 1-0.

Tres gols al segon període

A la represa, un gol del blaugrana Justin Fontg, després d’uns quants rebots, posava l’empat al marcador però les expulsions que es van produir van perjudicar el Barça, que en inferioritat va veure com encaixava el 2-1 amb un gol de Patrick Fuentes, per rebre posteriorment el tercer marcat per Juan Muñoz i tancar-se el segon període amb un 3-1 per al Txuri Urdin.

En un tercer període amb molta igualtat però amb el conjunt català molt cansat, el Barça va arribar a apropar-se al marcador gràcies a una acció en superiorit amb un gran gol d’Albert Torner, una de les noves incorporacions, després d'una assistència d'Adrián Ubieto. El Barça va disposar de diverses accions de superioritat però en una d’elles va rebre l'últim i definitiu gol d’Imanol Lasuen que posava el 4-2 en el marcador.

En una Lliga regular on els equips porten un nombre diferent de jornades disputades, el Puigcerdà és el líder amb victòria en els dos partits disputats, mentre el Majadahonda porta una victòria en el seu únic partit. El Txuri Urdin, en tres partits disputats, va obtenir contra el Barça la seva primera victòria després de dues derrotes, mentre que tant el Jaca com el Barça només han jugat un partit i no sumen cap punt.

El proper partit dels blaugranes serà el 21 de novembre a casa del Puigcerdà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut