El Barça Rugby no treu profit de la seva visita a Valladolid

El VRAC Quesos Entrepinares s'imposa en un partit en què l'equip blaugrana sempre es va mantenir viu (23-16)

El Barça Rugby no va poder sortir victoriós del camp del VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, i va sortir derrotat per 23-16 en partit corresponent a la segona jornada de la Divisió d’Honor.

Tot i la derrota l’equip barcelonista va plantar cara en tot moment en un partit marcat pels xuts de càstig que es van anar encadenant. Precisament, gràcies a aquests xuts es va començar a moure el marcador i dos aconseguits per Carrió, per part local, i per Sirvent, pels visitants, van posar l’empat a sis quan s’havia cobert el primer quart d’hora de partit. Gràcies a un assaig de Moncada i la transformació de Carrió, l’equip local es va posar per davant per 13-6, però l’equip blaugrana va poder igualar en la darrera jugada de la primera meitat, gràcies a un assaig de Kovalenko per la banda dreta de l’atac barcelonista i el corresponent xut anotat per Sirvent (13-13).

A la segona part, es va tornar a evidenciar la igualtat del partit, però la intensitat local va anar portant el joc cada cop més al terreny defensat pel Barça, buscant el VRAC un segon assaig que el tornés a posar per davant, i que va arribar gràcies a una acció de Moala, a la que es va sumar la transformació posterior de Carrió (20-13).

La igualada estava només a un assaig, però el marcador únicament es va moure gràcies a dos xuts de càstig transformats per Carrió i Sirvent per a cada equip, i que van deixar al marcador el 23-16 definitiu.

Barça Rugby:  Pigatto, Leonori, Muñiz, Mirabet, Lagioiosa, Segundo Urraza, Miró, Domínguez, Cané, Sirvent, Kovalenko, Granell, Benegas, Aira i Juan Pablo García. També van jugar:  Galdeano, Spezialli, Imanol Urraza, Soler, Zafaroni, Bunge i Ocampo.