L’Acunsa GBC, el primer dels tres rivals al Palau

L’Acunsa GBC, el primer dels tres rivals al Palau

El matx, que va ser ajornat després de diferents positius per Covid-19, correspon a la jornada 4

El Barça rep aquest dimarts, a les 19h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), l’Acunsa GBC en un partit que correspon a la quarta jornada de la Lliga Endesa. Aquest partit s’havia d’haver disputat el passat 4 d’octubre, però el matx va ser ajornat després de l’aparició de diferents positius per Covid-19 al club blaugrana.

El rival

Té un balanç de 1-3 a la Lliga Endesa i arriba a Barcelona havent demostrat un bon nivell de joc en els últims partits. El seu jugador més incisiu és el pivot Jaime Echenique (13,8 punts, 4,3 rebots i 15,2 de valoració) seguit d’homes com Pere Tomàs, William Magarity, Lucas Faggiano o Johnny Dee. Tampoc cal oblidar jugadors com l’exblaugrana Radoncic, Viny Okouo, Xabi Oroz i Brandone Francis.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després de la derrota a Vitòria. Afronta una nova setmana de tres partits, contra l’Acunsa GBC, el Reial Madrid i el MoraBanc Andorra, en uns dies en què tota l’activitat girarà al voltant del Palau Blaugrana. Jasikevicius seguirà sense poder comptar amb Claver, amb molèsties a la fàscia plantar, i Niko Mirotic, que va donar positiu en Covid-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut