Vendrell – Barça: Centrats en el present per començar de nou

Vendrell – Barça: Centrats en el present per començar de nou

(20.00 hores, OKLiga.TV) El conjunt blaugrana té l’oportunitat de recuperar el camí de la victòria davant un equip invicte

En un partit hi ha tres resultats possibles: la victòria, l’empat i la derrota. L’equip d’Edu Castro està acostumat al triomf però també és plenament conscient que es pot perdre en qualsevol partit d’OK Lliga. I vol deixar enrere el capítol d’aquest dilluns contra el Liceo (3-4) el més aviat possible. Per tant, cinc dies després, arriba una nova oportunitat per oblidar el passat i viure el present amb un desig triomfant. El duel serà a Vendrell (20.00 hores, RTV El Vendrell, OKLiga.TV) contra un equip que encara no coneix la derrota.

En la sessió de vídeo d’aquest divendres, el conjunt ha tancat l’episodi de dilluns: “els he tornat a dir que han d’estar molt orgullosos”, ha dit Edu Castro, satisfet per haver encadenat 64 partits sense perdre al Palau (tercera millor ratxa de la història) i subratllant que “del passat no es viu”. “Hem de pensar en el present i en el futur, mantenint el nostre estil de joc. S’ha de tornar a començar i a treballar com sempre”.

Un rival invicte

A la pista hi haurà un rival que “encara no ha perdut cap partit” després de superar l’Igualada a casa i d’empatar a domicili davant el Lleida i el Taradell. “Són uns resultats molt interessants per un equip acabat d’ascendir”, comenta Castro, reconeixent que “és un equip que juga molt bé a hoquei i que fa coses molt ben fetes”.

El conjunt dirigit per Lluís Delriu “ha mantingut el bloc de l’ascens” amb homes com Álvaro Shehda, Manu Necchi, Xavi Crespo, Curro Fernández, Jan Escala, Iker Casado i els exblaugranes Lluís Ferrer i Gerard Miquel. A més, aquest estiu han incorporat el lleidatà Roc Llisa, procedent del Bassano italià.

“El Vendrell fa un joc molt vistós i valent”

Pau Bargalló

El jugador blaugrana també ha alertat que el Vendrell “és un equip que fa un joc molt vistós i valent, amb jugadors amb molta qualitat”. Bargalló ha reconegut que l’equip ha “analitzat el que vam fer malament” el dilluns i que hi ha molta confiança dins el vestidor. “Estem molt units, sabem que podem confiar en nosaltres i tornar a sumar de tres en tres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut