“Toca canviar el xip i centrar-se en la lliga”

“Toca canviar el xip i centrar-se en la lliga”

Andreu Plaza i Daniel volen passar pàgina de la Champions i adverteixen que cal posar el focus en el partit contra el Córdoba després de sumar només un punt en les dues primeres jornades de lliga (dissabte, 17h, GOL)

Arriba el tercer partit de lliga per al Barça, que necessita sumar de tres en tres després de la derrota en el debut contra Peñíscola i l’empat contra Cartagena al Palau. Serà un Còrdova-Barça (dissabte, 17h, GOL), i el Barça compta amb l’única absència de Ferrao, que arrossega una petita molèstia al bessó de la cama esquerra i Plaza el reserva per al partit del proper dimecres contra Movistar Inter. La resta, els 14 jugadors del primer equip disponibles, es desplacen cap a Còrdova aquest mateix divendres a la tarda en AVE després d’una sessió d’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva.

El rival

El Córdoba suma, igual que el Barça, només un punt en dos partits de lliga. Va perdre a casa contra Burela (5-6) i va empatar a la pista de UMA Antequera (1-1). El seu tècnic és ‘Josan’ González i els seus jugadors més destacats són Saura i Jesulito. “Són un equip perillós, sobretot a casa, amb un tècnic experimentat i que té una plantilla molt renovada, amb molts jugadors de Còrdova i una identitat com a Club molt marcada”, adverteix Plaza.

Canvi de xip

“Més que el rival, em preocupa més que puguem recuperar el nostre nivell habitual després d’una setmana molt estressant i exigent. Ja toca començar a reaccionar i canviar totalment el xip. Necessitem els punts i ara ja estem centrats en la lliga un cop passada l’adrenalina de la Champions”, explica Plaza.

“Serà un partit dur, és una pista difícil, és un partit clau perquè ja hem perdut massa punts a casa i toca espavilar”, diu Daniel en la mateixa línia que el tècnic. “Guanyar la Champions ens ha donat un plus de confiança i això sempre és positiu de cara al futur”, explica Daniel, que reconeix que el cansament de la última setmana és més mental que físic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut