Barça-Liceo: Derrota en un Clàssic intens (3-4)

Barça-Liceo: Derrota en un Clàssic intens (3-4)

Els d'Edu Castro perden davant el conjunt gallec un partit enèrgic, amb infinitat d'accions a bola aturada i intervencions destacades de Sergio Fernández i Carles Grau

El Barça havia acumulat 1.290 dies sense perdre al Palau Blaugrana. Els homes d'Edu Castro no han pogut emportar-se un combatiu Clàssic d'OK Lliga davant el Liceo (3-4). Tot i l'abundància de gols, amb la firma blaugrana d'Helder Nunes (2) i João Rodrigues, les figures de Sergio Fernández i Carles Grau han destacat. 

Aquesta derrota, la primera a l'OK Lliga 2020/21, ha comportat que el temple blaugrana no presenciés el triomf culer per primera vegada des de l'1 d'abril de 2017. Quan el conjunt barcelonista va perdre també per 3-4 davant el Forte en la tornada dels quarts de final de la Champions.

Llums per als porters 

Els quirats d'aquest Clàssic, disputat en el Palau Blaugrana, han començat a brillar des de la porteria. I ho han seguit fent al llarg del partit. Sergio Fernández i Carles Grau han tingut focus en aquest enèrgic Barça-Liceo de la jornada 3 de l'OK Lliga. El 10 barcelonista i l'de l'elenc corunyès han negat el gol una vegada i una altra. Especialment de mèrit les aturades en boles aturades; unes accions que s'han succeït, tant en la primera com en la segona meitat, per la tensió competitiva.

Jordi Adroher ha perdut el cara a cara de les faltes directes davant el guardià local. De les cinc que ha disposat, només ha marcat el darrer gol gallec del partit. Tres han tingut el segell de les intervencions de Chencho. A l'altre costat, l'ex del Porto li ha guanyat la partida a João Rodrigues, en un penal, i a Pau Bargalló, en una falta directa. 

Igualtat en l'electrònic i sobre la pista

Després d'errar el llançament de penal, el 79 culer, màxim realitzador blaugrana en aquest inici lliguer, ha capturat el refús per apuntar-se el gol. Una celebració neutralitzada pels gallecs en aprofitar una superioritat numèrica. L'estic de l'exbarcelonista Jordi Adroher ha empatat el matx. Un 1-1 que ha emmirallat la igualtat vista sobre la pista. 

Es topen amb el pal i dos gols sobtats 

La contribució de Carles Grau també ha anat acompanyada d'un bri de fortuna. Un llançament d'Helder Nunes en els darrers sospirs de primera meitat, un penal, al minut 39, del 79 culer i una rematada de Pau Bargalló s'han estavellat contra el ferro. 

En aquest context d'infortuni, el Liceo ha aprofitat per a situar l'1-3. Un electrònic que fins a la conclusió ha tingut moltes variacions, però cap en benefici dels homes d'Edu Castro. L'elenc de Juan Carlos Copa ha sabut contrarestar la retallada culer. I, d'aquesta manera, el doblet d'Helder Nunes no ha impedit la primera derrota del Barça en l'OK Lliga 2020/21. 

Una derrota que trenca una ratxa positiva. Perquè els d'Edu Castro encadenaven des de la jornada 2 de la passada Lliga sense perdre un partit: 26 victòries consecutives en competició domèstica. Ara toca aixecar-se i pensar en el següent partit: Vendrell-Barça (dissabte 17 d'octubre, 20 hores).  

Una derrota que ha trencat ratxes positives. No només la de 1.655 dies guanyant al Palau Blaugrana; també ha acabat amb la imbatibilitat d'Edu Castro com a local. I, a més, des de la jornada 1 de la passada Lliga, els barcelonistes no perdien un partit: 26 victòries consecutives en competició domèstica. Ara toca aixecar-se i pensar en el següent partit: Vendrell-Barça (dissabte 17 d'octubre, 20 hores). 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 3
Liceo, 4

Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i João Rodrigues -cinc inicial- Nil Roca, Pablo Álvarez, Matias Pascual i Helder Nunes.
Liceo: Carles Grau, César Carballeria, David Torres, Franco Platero i Jordi Adroher -cinc inicial- Roberto di Benedetto, Marc Grau, Maximiloano Oruste

Gols: 1-0, João Rodrigues (min. 7); 1-1, Jordi Adroher (min. 13); 1-2, Roberto di Benedetto (min. 43); 1-3, César Carballeria (min. 45); 2-3, Helder Nunes (min. 46); 2-4, Jordi Adroher (falta directa) (min. 48); 3-4, Helder Nunes (penal) (min. 50)

Àrbitres: Sergi Mayor i David Cantos. Faltes: 16-9. Han amonestat amb targeta blava els locals Pau Bargalló (min. 3), Helder Nunes (min. 11) i Pau Bargalló (min. 48) i el visitant Roberto di Benedetto (min. 27); també han amonestat amb targeta vermella el segon entrenador del Barça, Jordi Roca (min. 9) i el delegat del Liceo, Anton Baldomir (min. 9). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut