Primera sortida europea per al Barça

Primera sortida europea per al Barça

Els blaugranes busquen a Sant Petersburg la segona victòria del curs a l’Eurolliga (divendres, 19h)

El Barça visita aquest divendres 9, a les 19h i en directe per DAZN, el Zenit de Sant Petersburg en la que serà la segona jornada de l’Eurolliga 2020/21. El matx, que inicialment s’havia d’haver disputat aquest dijous, es jugarà un dia més tard gràcies a l’acord amb el conjunt rus i l’Eurolliga. Tot els jugadors han donat negatiu a les últimes proves PCR realitzades i estaran a les ordres de Tomas Masiulis, que exercirà les funcions de primer entrenador degut a les baixes de Sarunas Jasikevicius i Darius Maskoliunas, positius per Covid-19.

El rival

El Zenit, entrenat per Xavi Pascual, va superar a Istanbul l’Anadolu Efes en la primera jornada per 69-73. L’exblaugrana Pangos, amb 23 punts i 7 assistències, va ser el jugador més destacat de l’equip de Sant Petersburg, que compta a les seves files amb jugadors de gran nivell com Poythress, Ponitka, KC Rivers, Gudaitis, Hollins, Will Thomas, Billy Baron, Fridzon o Zubkov, entre d’altres.

El Barça

Afronta el partit amb dos entrenaments -un a Barcelona dimecres i un a Sant Petersburg dijous, després que l’equip hagi estat aïllat degut als positius per Covid-19 detectats a l’staff. Els blaugranes, però, afronten el matx amb la màxima il·lusió i concentració i buscaran el segon triomf de la temporada a Europa contra un rival que està cridat a ser una de les grans sorpreses de la competició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut