Neto:

Neto: "Estic preparat per oferir el meu millor nivell"

El porter brasiler repassa l’actualitat blaugrana en una entrevista exclusiva a Barça TV+

Norberto Murara ‘Neto’ explica les seves sensacions i com veu l’equip en aquestes primeres setmanes de temporada. “Serà un any atípic, però hem de superar-ho i seguir treballant”, assegura el porter culer. A continuació repassem les declaracions més destacades del brasiler.

La pretemporada

 “La pretemporada ha estat diferent, però quedar-nos aquí ens ha permès treballar tots junts uns dies aquí”.

“Hem pogut tenir temps amb el nou entrenador, ha estat poc però al final hem pogut entrenar i entendre el que vol”.

Un inici diferent

“Els que no hem anat amb la selecció sí que tindrem uns dies per descansar, però els que estan amb la selecció quan tornin enganxaran diversos partits seguits, aquest any serà més exigent amb tres partits per setmana”.

“Serà un any atípic, però hem de superar-ho i seguir treballant ja que tots els equips es troben igual”.

“Els números fins ara son bons però ara hem de seguir amb el ritme sinó els números no ens serviran”.

2020-10-07 NETO 05-min

El Barça de Koeman

“El futbol es dinàmic i canvia. S’estan fent canvis i per la gent acostumada a jugar en altres llocs o situacions, et sembla estrany i necessita el seu temps, però el futbol està fet de dinàmiques i canvis i estem acostumats”.

“Koeman ens demana molta intensitat en el joc i velocitat de pilota. A nivell personal em demana això, per tal que l’equip es mogui el més ràpid possible”.

“Em quedo amb la intensitat i els canvis de defensa-atac. Estem en bloc i l’equip s’està transformant en un equip junt, com es va veure en el partit contra el Celta tot i jugar amb un home menys”.

Situació personal

“Arribo amb bones sensacions i ganes de treballar i millorar, com he intentat fer tot l’any passat. Amb continuïtat pots demostrar, però no canvia res ja que l’important es saber que cada dia cal fer quelcom per intentar millorar”.

“Jo em preparo no tan sols per ser titular, sinó també per créixer. Ningú m’ha regalat res i sempre he lluitat des dels meus inicis al Brasil”.

“Al Barça sempre tindràs grans jugadors al costat i cal estar sempre preparat”.

2020-10-07 ENTRENO 40-min

Sense públic

“Ens agrada l’espectacle i ens encanta tenir la gent veient el partit. Sabem el moment que vivim i ens hem d’adaptar. Treballem amb això i volem la gent a prop, esperem que pugui tornar el més aviat possible”.

Objectiu

“A banda de reivindicar-se, en el Barça es volen guanyar tots els títols. Tots sabem que tenim la responsabilitat d’aixecar títols. A més, tenim les condicions per fer-ho realitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut