Barça - Fertiberia Port Sagunt: Festival de gols casolans (43-25)

Barça - Fertiberia Port Sagunt: Festival de gols casolans (43-25)

Els culers guanyen amb autoritat en el que ha estat el primer partit oficial disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Toqui on toqui jugar, el conjunt blaugrana conta els seus partits per victòries. El Barça ha guanyat amb autoritat al Fertiberia Port Sagunt (43-25) en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, concretament al pavelló on entrenen els culers cada dia. El matx, corresponent a la jornada 1 de la Lliga Asobal i que va ser ajornat per motius sanitaris, ha estat el primer partit oficial que ha disputat el Barça al seu pavelló d’entrenament, a causa de la disputa de la Final Four de la Champions League de futbol sala al Palau Blaugrana.

Inici igualat

Els primers 15 minuts de partit han estat molt igualats i amb un ritme golejador alt, i de fet els culers han començat perdent per 1-3. El Port Sagunt ha aguantat bé el ritme blaugrana, i als 12 minuts de joc, el marcador reflectia un ajustat 8-8. Tots dos conjunts s'han anat alterant al marcador amb marges de només un gol, fins que amb el 9-10, Xavi Pascual ha demanat un temps mort que faria reaccionar a l'equip. En cinc minuts, parcial de 4-0 i els culers que ja guanyaven 13-10 al minut 20.

A partir d'aquest temps mort, el Barça ha sortit amb una defensa de 5-1, alternant el jugador avançat amb Ariño i Aleix Gómez. Aquesta defensa ha permès als barcelonistes millorar el rendiment al darrere i anar obrint una mica la distància al marcador. A més, amb aquest sistema defensiu, el Barça ha pogut córrer més al contraatac i tot i les dificultats inicials, ha marxat al descans amb cinc gols d'avantatge (19-14).

Pluja de gols a la segona

Ja al segon temps, el Barça ha sortit millor, però les aturades del porter visitant, Dani Martínez, han impedit que la diferencia fos més gran. Tot i així, els barcelonistes ha començat a obrir el marcador fins al 27-17, i a partir d'aquí, ha estat un monòleg de bona defensa i contraatac blaugrana, amb molts gols culers a la contra. Destaquen els 11 gols d'Aleix Gómez, els 7 de Mortensen, la majoria al contraatac, i els 6 de Luis Frade. 

Finalment, el resultat ha estat un contundent 43-25 en un gran partit blaugrana. Així doncs, nova victòria culer que el manté com a líder en solitari de la Lliga Sacyr ASOBAL. El proper partit serà dissabte 10 d'octubre (12 hores) contra el Recoletas Atl. Valladolid, matx que també es disputarà a la Ciutat Esportiva, però en aquest cas, al pavelló de bàsquet per motius de producció televisiva.

Fitxa tècnica

Barça, 43
Fertiberia Port Sagunt, 25

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Mortensen (7), Aleix Gómez (11), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (1), Langaro (2), Frade (6) -set inicial-. Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Dolenec (3), Ariño (4), N'Guessan (-), Diocou (2), Pálmarsson (1), Makuc (2), Möller (-). 
Fertiberia Port Sagunt: Roney Bengivenga (-), Ignacio Mirallave (1), Alejandro Gil (2), Lucas Aizen (3), Chen Pomeranz (3), Bruno Kozina (7), Alexandro Pozzer (2) -set inicial-. Pau Guitart (-), Miguel Miralles (1), Leonardo Facundo Querin (2), Oscar Camacho (1), Dani Martínez (-), Antonio Alegre (3).
Parcials: 3-4 / 7-6 / 9-10/ 13-10 / 16-13 / 19-14 (descans) 23-15 / 24-17 / 30-19 / 34-20 / 37-22 / 43-25 (final)
Àrbitres: Jordi Ausás i Miquel Florenza 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut