Jaume Carreter es reuneix amb els membres de la Comissió Esportiva dels Esports Amateurs

Jaume Carreter es reuneix amb els membres de la Comissió Esportiva dels Esports Amateurs

El directiu comparteix una trobada virtual amb els membres de la comissió de les diferents disciplines que conformen aquesta vessant del club.

El directiu responsable dels Esports Amateurs, Jaume Carreter, s’ha reunit aquest dimecres 23 de setembre amb els diferents membres de la comissió esportiva dels esports amateurs per exposar la situació actual amb els protocols que s’estan duent a terme i les mesures preventives en vers a la Covid-19.

En aquesta trobada van participar els representants següents: Josep Maria Mir (Atletisme); Francesc Carol (Hockey herba); Santi Torres (Rugby); Jaume Argilés (Voleibol); Josep M. Cortal (Hockey gel i Patinatge artístic); Enric Baulenas (Bàsquet en cadira de rodes; i Ferran Butxaca (Bàsquet Femení).

Tots els membres de les comissions esportives dels esports amateurs van informar-se en aquesta reunió de les mesures especials i el protocol preventiu davant la Covid-19 que marquen el començament de la competició després de l'estiu i van aprofitar la trobada per agrair la implicació i dedicació del directiu responsable dels Esports Amateurs.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut