Segueix la preparació amb un partit intern amb el filial

Segueix la preparació amb un partit intern amb el filial

Les futbolistes no convocades amb les seves seleccions han disputat un duel d’entrenament davant el Barça B

En plena aturada internacional i enmig de la pretemporada, el Barça Femení ha portat a terme un partit d’entrenament amb el filial, al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El conjunt dirigit per Lluís Cortés ha pogut comptar amb les deu futbolistes del primer equip disponibles i ha estat reforçat per jugadores del filial com Sara Ismael, Ari Mingueza o Vicky Adrianova. Les de Miguel Llorente, per la seva banda, comptava amb noies amb fitxa del Juvenil-Cadet.

El duel ha servit per seguir en la preparació del primer equip, a poc més de dues setmanes per a l’inici de la Primera Iberdrola al camp del Real Madrid. També s’ha demostrat el bon nivell del filial, que competirà per segon any a Reto Iberdrola, a partir del 18 d’octubre. Kheira Hamraoui, Marta Torrejón, Gio Queiroz, Vicky Adrianova i Julia Bartel han vist porteria en el matx.


Les valoracions de Lluís Cortés

“Amb la situació actual de protocols, el nostre filial és un molt bon rival, de Segona Divisió. Ha estat un partit que ens ha servit per agafar minuts, confiança, seguir treballant coses que ens interessa a nivell de model de joc i estem molt contents”.

“Ha estat una pretemporada atípica. Primer perquè vam tenir sis setmanes de pretemporada per preparar la Champions. A partir d’aquí, sense saber encara quan començàvem la Lliga, també era difícil planificar la pretemporada. Hem hagut d’anar elaborant diferents plans, en funció de diferents opcions”.

Les valoracions de Marta Torrejón

“Les sensacions són molt bones i amb totes les garanties per afrontar aquest primer partit de Lliga”

“Començarem de la millor manera. És el que totes esperem, iniciar amb aquest plat fort. Serà un partit molt exigent i molt difícil, l’important és arribar-hi amb el 100% de totes les jugadores”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut