Madrid-Barça per començar la Lliga!

Madrid-Barça per començar la Lliga!

El Femení estrenarà la defensa del títol de la Primera Iberdrola amb un Clàssic el 3 o 4 d’octubre

Un Real Madrid – FC Barcelona estrenarà la Primera Iberdrola el 3 o 4 d’octubre. Així ho ha deparat el sorteig que s’ha celebrat aquest dimecres a la tarda a la seu de la RFEF. Per tant, el conjunt que dirigeix Lluís Cortés iniciarà la defensa del títol davant de l’etern rival, que debutarà oficialment amb la nova denominació.

Els partits de la temporada passada davant del Tacón, el club originari, es van saldar amb un 9-1 en el feu blaugrana (també a la primera jornada) i un 0-6 a la Ciudad Deportiva Real Madrid.

D’altra banda, l’esperat duel amb l’Atlètic de Madrid, principal competidor del Barça en les últimes edicions, serà l’11 de novembre (jornada 7) a l’Estadi Johan Cruyff i el 25 de març (jornada 27) en terreny matalasser. Pel que fa al derbi, les culers rebran les periquites el 6 de gener (Jornada 14). L’últim partit serà un Barça-Eibar, el 27 de juny

Des de la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas, Alexia Putellas, juntament amb Amanda Sampedro (Atlètic de Madrid), Mariasun Quiñonez (Reial Societat) i Ivana Andrés (Real Madrid), ha estat una de les ‘mans innocents’ del sorteig. “Si ja hi havia ganes de començar la Lliga, ara molt més. El Madrid ja és aquí, i el primer partit és contra el Barça. Un molt bon partit per començar”, ha valorat Alexia.

Mira el calendari de Lliga

mini_3200x2000-agenda_partits_Femeni_2020_21 (002)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut