TD Systems Baskonia – FC Barcelona: A la final de la Supercopa! (68-72)

TD Systems Baskonia – FC Barcelona: A la final de la Supercopa! (68-72)

El Barça de Saras Jasikevicius tomba el vigent campió de Lliga i jugarà la final de la Supercopa diumenge

El Barça de Saras Jasikevicius tomba el vigent campió de Lliga i jugarà la final de la Supercopa diumenge (18.30 hores). El Pavelló Santiago Martín de la Laguna ha presenciat un duel en què els culers han dominat de principi a fi i que ha comptat amb un protagonista decisiu al tercer quart: Àlex Abrines.

Parcial letal per començar

El Barça ha necessitat més de dos minuts per sumar els seus primers punts del partit però, quan ho ha fet, ha posat la directa en el marcador. Del 5-0 inicial s’ha passat ràpidament al 5-16 a favor del Barça. El parcial de 0-16 reflectia les bones sensacions dels culers sobre el parquet, liderats per un Calathes que dirigia l’equip amb criteri.

Al segon quart Baskonia ha reduït diferències gràcies a la seva bona defensa. S’arribava a la mitja part amb +7 per als blaugrana: 28-35.

Abrines dicta sentència

Quan Baskonia semblava que podia assolir la remuntada al tercer quart, ha aparegut un nom: Àlex Abrines. L’escorta s’ha erigit en el gran protagonista de la represa anotant 16 punts pràcticament consecutius, amb 4 triples inclosos, en un gran tercer quart. El Barça tornava a situar-se 15 punts per davant (45-60).

El partit semblava encarat però els bascos han tornat a reaccionar i han donat un bon ensurt en el tram final de partit, quan tots dos equips han pagat el cansament habitual d'aquesta fase de la temporada. Amb tot, el Barça sempre ha mantingut una renda mínima de quatre punts d’avantatge per acabar assegurant la victòria per 68-72. Els de Jasikevicius jugaran la final de Tenerife aquest diumenge a partir de les 18.30 hores.

Fitxa del partit:

TD Systems Baskonia, 68
Barça, 72

TD Systems Baskonia: Raieste (2), Frank (7), Lee Vaughntay (8), Giedraitis (12) i Polonara (-) –cinc inicial-, Vildoza (14), Diop (2), Jeffrey (14), Dragic (6) i Kurucs (3).

Barça: Bolmaro (2), Oriola (6), Calathes (4), Mirotic (13) i Claver (2) –cinc inicial-, Davies (10), Hanga (9), Smits (1), Heurtel (6), Abrines (19) i Brancou (-).

Parcials: 14-22 / 14-13 / 17-25 / 23-12 

Àrbitres: Sergio Manuel, Carlos Francisco Peruga i José Antonio Martín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut