25 convocats pel primer test de pretemporada

25 convocats pel primer test de pretemporada

El partit contra el Nàstic de Tarragona es podrà seguir per Barça TV+ a partir de les 19 hores

Arriba la primera pedra de toc pel Barça de Ronald Koeman. El dia que comença la Lliga de primera divisió, el Barça farà el seu primer test de pretemporada, a l’haver acabat més tard la competició i començar unes setmanes més tard també la pretemporada. Aquest dissabte a les 19 hores, els homes de Koeman es veuran les cares amb el Nàstic de Tarragona, de la Segona Divisió B, a l’Estadi Johan Cruyff.

Per aquest partit, el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 25 futbolistes: Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, N. Semedo, Piqué, Sergio, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Junior, Coutinho, Aleñá, Trincao, Pedri, Riqui Puig, R. Araujo, J. Cuenca, Miranda, Konrad i Ilaix Moriba.

El partit, que es disputarà a l'Estadi Johan Cruyff a partir de les 19 hores, només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció.

El duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut