L’1x1 dels internacionals blaugrana

Així ha estat la participació dels jugadors culers amb la seva selecció

Els partits internacionals han arribat al final i els jugadors blaugrana s’aniran incorporant a les ordres de Ronald Koeman de manera progressiva. Abans, però, repassem com els ha anat a cadascun d’ells:

Lenglet: el defensa no va disputar cap minut en el triomf de França contra Suècia (0-1), però va jugar els 90 minuts en el 4-2 de la selecció francesa davant Croàcia.

Griezmann: Titular jugant els 90 minuts del Suècia-França i autor d’un gol en el triomf francès davant Croàcia. Una diana que obria la remuntada de la campiona del món en el segon dels partits de la Nations League.

Sergio: El migcampista blaugrana va disputar els 56 minuts en l’empat de la selecció espanyola contra Alemanya. En el partit davant Ucraïna no va disputar cap minut. Tots dos partits corresponents a la Nations League.

Ansu Fati: el jove davanter culer va debutar amb la selecció absoluta contra Alemanya i es va convertir en el segon més jove en fer-ho. Firmant minuts de qualitat, va ser titular contra Ucraïna i va provocar un penal i va marcar el 3-0 que el situava com el golejador més jove de la selecció espanyola amb 17 anys i 311 dies.

ansu fati

Braithwaite: el davanter danès va jugar 72 minuts en la derrota de la seva selecció davant Bèlgica (0-2) i 82 minuts en l’empat sense gols de Dinamarca contra Anglaterra i que manté la seva selecció tercera a la classificació del seu grup.

Trincao: una de les noves incorporacions del Barça va disputar 12 minuts en la victòria de Portugal davant Croàcia (4-1).

Semedo: el lateral portuguès no ha disputat cap minut en els dos partits de la seva selecció.

De Jong: titular i disputant els 90 minuts en els dos partits d’Holanda a la Nations League, contra Polònia (1-0) i en la derrota davant Itàlia (0-1).

de jong

Rei Manaj: titular en els dos partits d’Albània, en els quals va disputar gairebé els 90 minuts i va sumar un triomf contra Bielorússia (0-2) i va caure davant Lituània per la mínima (0-1).

Riqui Puig: el migcampista blaugrana va debutar amb la selecció espanyola sub-21 contra Macedònia i jugant els 90 minuts. Un partit classificatori per a l’Eurocopa sub-21 i en el qual es va mostrar molt actiu.

Aleñá: titular en el Macedònia-Espanya sub-21 i va firmar 55 minuts repartint joc i qualitat.

sub-21

Pedri: El jugador blaugrana també va debutar amb la selecció espanyola sub-21, saltant al terreny de joc en els darrers 20 minuts de joc.

Miranda: el defensa blaugrana va disputar els 90 minuts en el triomf de la selecció espanyola sub-21 contra Macedònia (0-1).

Iñaki Peña: No va jugar cap minut amb la selecció espanyola sub-21.

Ludovit Reis: Va jugar 10 minuts en la golejada de la selecció holandesa sub-21 contra Bielorússia (0-7). Tambe va participar en la victòria davant Noruega (2-0). En aquest cas, va entrar al terreny de joc en el tram final del partit.