La segona sessió del dia, completada

La segona sessió del dia, completada

El grup s’ha entrenat novament aquesta tarda a la Ciutat Esportiva, mentre que Messi i Coutinho, que fan treball individualitzat, tornaran a entrenar-se aquest dimecres al matí

Segona sessió del dia completada. Aquesta tarda, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i després d’un entrenament matinal, l’equip que dirigeix Ronald Koeman ha realitzat una segona sessió per tancar la jornada d’aquest dimarts.

A l'espera que es vagin incorporant la resta d'internacionals, el grup ha fet recuperació per tal de controlar la càrrega de treball, ja que aquest dimecres torna a tenir una doble sessió, amb entrenament al matí i a la tarda.

Per la seva banda, Messi i Coutinho, que per seguir els protocols de la Lliga segueixen un pla de treball individualitzat, tornaran a la feina aquest dimecres al matí.

Les imatges de l’entrenament matinal

Aquest matí, Ronald Koeman ha dirigit un entrenament amb 23 futbolistes. Els camps 2 i 3 han estat l’escenari d’una sessió on l’equip ha seguit agafant to físic i de pilota abans del primer amistós contra el Nàstic de Tarragona del proper dissabte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut