El Barça B 2020/21 es posa en marxa

El Barça B 2020/21 es posa en marxa

La jornada d’aquest divendres al matí, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha estat dedicada a fer les tradicionals proves mèdiques

El Barça ja ha començat la pretemporada 2020/21. Ho ha fet aquest divendres al matí amb 18 jugadors del Barça B i dos del Juvenil A, que han estat els convocats en una jornada en què s’han dut a terme les habituals proves mèdiques.

Entre els 20 jugadors que han passat les proves mediques, s’hi han trobat Arnau Comas i Lucas de Vega, que han tornat al Barça B després de les seves cessions a l’Olot i al Cartagena respectivament. En aquest sentit, Lucas de Vega, que va ajudar a assolir l'ascens al Cartagena a la Segona A, ha expressat que se sent content de tornar al Barça: "Va ser un gran any al Cartagena. He madurat bastant i he agafat molta experiència i ara toca tornar estar aquí al Barça B. Arnau Comas, per la seva banda, ha explicat que té ganes de demostrar el que ha après a l'Olot: "Estic molt content de tornar a ser aquí. Portava 9 anys al Barça i marxar a l'Olot va ser una nova experiència i m'ha servit moltíssim, he tingut els minuts que necessitava, he crescut moltíssim i això m'ajudarà per poder ensenyar el que he après a fora i mostrar que estic més fet".

El filial blaugrana realitzarà el primer entrenament el proper dilluns 31 d’agost a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva. Serà la primera sessió de la pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut