Trobada institucional al Comú d’Encamp

Trobada institucional al Comú d’Encamp

“Tot és perfecte a Encamp perquè treballem en un ambient diferent”, explica Pierre Oriola

Pierre Oriola, Saras Jasikevicius i Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana, han assistit aquest dijous a la trobada institucional al Comú d’Encamp, que ha comptat amb la presència de Laura Mas, cònsol major d’Encamp, i de Xavier Fernandez, conseller del comú. Davant dels mitjans informatius, Oriola ha comentat que “aquesta estada ens permet treballar en un ambient diferent on tot és perfecte i amb totes  instal·lacions molt a prop”.

DSC_8499

El tècnic Saras Jasikevicius ha valorat també l’estada a Encamp: “Vull donar-vos les gràcies per fer que siguem aquí, ens sentim molt còmodes. Estem passant una molt bona setmana i treballant dur” i ha afegit que “estem en una fase de pretemporada en què hem de treballar molt dur. També és un moment, aquest d’Encamp, per estar junts a l’hotel, fer més família i conèixer-nos”.

Finalment, després de la roda de premsa amb els mitjans, s’ha procedit a l’intercanvi d’obsequis entre el Comú d’Encamp i el Barça, i posteriorment tots els jugadors desplaçats, així com Saras Jasikevicius i Joan Bladé, s’han fet una foto de família.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut