Lozano i Povill, experiència i joventut perseguint la Champions

Lozano i Povill, experiència i joventut perseguint la Champions

El capità afronta la seva desena temporada al Barça de futbol sala i el jugador del planter viurà la seva primera temporada en dinàmica de primer equip

Sergio Lozano té 31 anys, comença la desena temporada al Barça de futbol sala, la tercera com a capità, i ho ha guanyat tot de blaugrana, igualant el rècord de 22 títols oficials de Paco Sedano.

Bernat Povill té 19 anys i viurà la seva primera temporada en dinàmica de primer equip. S’ha format al Barça, va arriba al club en categoria aleví, quan tenia només 11 anys, i la temporada passada ja va debutar en partit oficial a la Champions, en què va marcar dos gols a la pista del Vytis lituà amb només 18 anys.

Ara conviuen al mateix vestidor i, malgrat els 12 anys de diferència que els separen, als dos se’ls il·luminen els ulls quan pensen en la Final de Champions que es disputarà al Palau entre els propers 9 i 11 d’octubre i s’imaginen aixecant una Copa que el Club no guanya des del 2014.

Lozano, la veu de l’experiència

Lozano afronta el curs amb il·lusions renovades. “Han passat molt ràpid aquests 10 anys, la veritat és que ni jo m’imaginava que estaria aquí 10 anys quan vaig arribar al Club, i el millor de tot és que segueixo amb la mateixa il·lusió del primer dia i tant de bo pugui seguir aquí molts anys més, perquè estic al millor Club”, apunta el capità que té contracte fins al 2024.

Lozano no escatima elogis per a Povill. “En Bernat ho està fent molt bé, està entrenant a un gran nivell, m’agrada que pugin jugadors del planter i que siguin capaços d’entrenar al mateix nivell que la resta de l’equip”, explica el capità, que s’ofereix per ajudar Povill en el seu creixement com a jugador. “Ell sap que pot comptar amb la nostra ajuda pel que calgui, tant per part meva com per part de la resta dels companys”, explica.

Povill, 'made in' la Masia

Amb només 19 anys, Bernat Povill viu el somni que persegueixen tots els jugadors del planter. “És tot un honor i em sento un privilegiat de compartir vestidor amb els millors jugadors del món, estic molt agraït per l’oportunitat que em donen i estic segur que donaré el màxim per no desaprofitar-la”, diu Povill, que s’està adaptant ràpidament. “Sempre que un nano entra en un vestidor així li costa i és difícil, però tothom m’està ajudant molt, estic molt agraït i espero que segueixi així”, explica Povill.

Un objectiu comú: la Champions

El primer objectiu que competiran junts Lozano i Povill serà la Final Four de la Champions que es disputarà al Palau entre el 9 i l’11 d’octubre. Lozano ja ha guanyat dues Champions i buscarà la tercera, mentre que Povill somnia a debutar en una Final Four. “Seria la bomba tenir l’oportunitat de jugar ni que fos una estoneta i fer un golet, però està clar que ser-hi ja serà tot un honor i encara més si podem acabar amb la medalla de campions penjada del coll”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut