Assaig positiu de partit

Assaig positiu de partit

Andreu Plaza divideix la plantilla en dos equips de set jugadors que s’enfronten entre si simulant les condicions reals d’un amistós de pretemporada

La plantilla del Barça de futbol sala ha entrenat la dinàmica de partit amb un curiós enfrontament entre els mateixos jugadors de la plantilla simulant les condicions reals d’un amistós. Dos equips de set jugadors, vestits amb les equipacions oficials, i amb un temps de joc adaptat a les circumstàncies: 3 períodes de 10 minuts.

Els dos equips han estat els següents. L’equip blaugrana estava integrat per Dídac, André Coelho, Aicardo, Adolfo, Dyego, Povill i Ximbinha; i l’equip groc el formava Óscar De la Faya, Marcenio, Lozano, Daniel, Matheus, Esquerdinha i Ferrao . No han pogut jugar Joselito, per lesió, i Miquel Feixas, també amb molèsties musculars.

El resultat del partit ha estat el de menys. El més interessant ha sigut comprovar la bona adaptació dels nous fitxatges André Coelho i Matheus; i, sobretot, tornar a veure a Ferrao i Esquerdinha completament recuperats, els dos marcant gols, i competint al mateix nivell que la resta de l’equip. Com a novetat, la presència dels jugadors del filial Bernat Povill i el tercer porter Óscar De la Faya. Povill s’ha incorporat aquesta setmana als entrenaments i estarà en dinàmica de primer equip durant tota la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut