FC Barcelona Femení - Montpeller: Exhibició ofensiva en la preparació per a la Champions (6-1)

FC Barcelona Femení - Montpeller: Exhibició ofensiva en la preparació per a la Champions (6-1)

Quan falten 12 dies per als quarts de la màxima competició continental, les de Lluís Cortés han guanyat les franceses amb el govern del joc i de les ocasions

Desimboltura culer amb la Champions a l'horitzó. Les blaugranes s’han imposat, de nou, al Montpeller per un incontestable 6-1. En aquest segon test, a 12 dies dels quarts de final de la màxima competició continental, Aitana, Martens, Puntingam (pp), Oshoala, Alexia i Leila han estat les artilleres barcelonistes. Unes celebracions en el camp que no s’han projectat a la grada. Perquè aquest enfrontament ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a porta tancada per raons sanitàries.  

Autoritat culer

Matx blaugrana de principi a fi. Les de Lluís Cortés, que ha presentat un 11 molt ofensiu amb tres centrals que s'ha reflectit en el joc, han portat el discurs d’aquest amistós. Progressivament, els arguments atacants barcelonistes s’han consolidat. I les ocasions s’han convertit en gols. 
 
A la primera part, l’eficàcia blaugrana ha dut el nom d’Aitana Bonmatí, Mertens i Puntingam, que ha marcat en pròpia porta. En l’1-0 també ha destacat la figura de Jennifer Hermoso. Després d’una recuperació de la madrilenya, la migcampista del planter ha obert l’electrònic. Un lluminós, posteriorment, sacsejat per Oshoala que ha connectat amb l’holandesa per al 2-0. I el 3-0 s’ha vist gràcies a l’infortuni de l’austríaca de l’elenc francès.

La piconadora blaugrana no s’atura

A la segona part, el guió del partit no ha sofert cap canvi. Les blaugranes, aquesta tarda amb l'equipació de la senyera, han continuat imposant el seu joc. L'elenc francès, que havia acabat quart la competició regular, no ha pogut contrabalançar l'empenta local. Solament un llançament de falta visitant al fons de la xarxa (min 86) ha incomodat les de Lluís Cortés quan el resultat era de 5-0. 

Oshoala, que ha repetit per segona vegada en la faceta golejadora davant les gales, i Alexia havien carregat novament l'electrònic de pólvora amb el 4-0 i el 5-0, respectivament. Leila, en el minut 88, ha tancat una golejada que podria haver estat més àmplia. Però, finalment, el comptador s'ha aturat en el 6-1. 

Així doncs, ha quedat demostrat que el Barça li té presa la mida al Montpeller. Segona victòria seguida en el segon amistós -el sisé en els cinc darres cursos- teloner de la Champions 2019-20. Un torneig que es disputarà en format de Final a Vuit al País Basc, del 21 al 30 d’agost. El rival barcelonista de quarts serà l’Atlètic de Madrid, a l’estadi de San Mamés. Però, de moment, la pretemporada culer amb la Champions a l’horitzó avança amb pas ferm.

Fitxa tècnica

Barça Femení, 6
Montpeller, 1
 
Barça Femení: Paños, Patri, María Léon, Laia Codina, Melanie, Hamraoui, Aitana, Graham, Oshoala, Martens i Jenni Hermoso. També han jugat Gemma Font, Vicky, Mariona, Alexia, Leila, Andrea Pereira, Jana Fernández, Bruna Vilamala i Sara Ismael.
Montpeller: Schmitz, Torrent, De Almeida, Weerden, Mondesir, Pankratz, Engman, Skorvankova, Landeka, Lakrar i Puntingam. També han jugat Belloumou, Dekker, Fowler, Léger, Champagnac i Banusic. 
 
Gols: 1-0, Aitana Bonmatí (min 19); 2-0, Martens (min 39): 3-0; Puntingam (pp) (min 41); 4-0, Oshoala (min 63); 5-0, Alexia (min 72); 5-1, Banusic (min 82); 6-1, Leila (min 88). 
 
Àrbitra: Sandra Márquez Redondo. Ha amonestat amb targeta groga la local Jana (min 81) i les visitants De Alemida (min 37) i Dekker (min 83). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut