Baskonia - FC Barcelona, a la Supercopa Endesa 2020

Baskonia - FC Barcelona, a la Supercopa Endesa 2020

Aquest dimecres 29 de juliol, l'elenc de Jasikevicius ha conegut el rival per a les semifinals d'aquest torneig que es jugarà a Tenerife

El Baskonia, rival del Barça en la semifinal de la Supercopa Endesa 2020. Aquest dimecres 29 de juliol, al Salón Noble del Cabildo de Tenerife, s’ha fet el sorteig que ha determinat l’emparellament entre catalans i bascos. Aquest torneig, que servirà per arrancar el curs oficial, també tindrà lloc, per primera vegada, a l’illa canària, al Pavelló Santiago Martín.  
 
El 12 de setembre, els homes de Sarunas Jasikevicius jugaran la segona semifinal de la competició mentre que la primera semifinal la disputaran el Reial Madrid i l'Iberostar Tenerife, l'amfitrió.

D'aquesta manera, els culers, que disputen aquest títol com a subcampions de Lliga Endesa 2019-20, s’enfrontaran al vigent campió del torneig de Liga. Un trofeu que els vitorians van aconseguir, precisament, davant el Barça en una final atípica i molt ajustada el 30 de juny passat (67-69)

Nacho Rodríguez: "És un rival complicat"

El mànager de bàsquet, Nacho Rodríguez, ha valorat el sorteig un cop acabat: "El Baskonia és un rival complicat. És un equip que té molt de caràcter i que s'ha reforçat molt bé, aconseguint mantenir la base de l'equip de la temporada passada, tot i la baixa de Shengelia". L'exbase blaugrana ha assegurat que el FC Barcelona viatjarà a Tenerife "amb ganes d'intentar assolir el títol" en una competició que "sempre et situa a l'inici de la temporada".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut