Laia Codina: “El meu repte és consolidar-me”

Laia Codina: “El meu repte és consolidar-me”

La defensa gironina, sorgida del planter, viurà la seva primera temporada amb fitxa del primer equip

Després d’una primera temporada amb dinàmica de primer equip, però jugant habitualment amb el filial, Laia Codina canvia de rol i aquesta campanya tindrà fitxa del primer equip. A base de treball, la defensa formada a la Masia s’està fent un lloc a l’eix de la rereguarda. En una entrevista als mitjans del club des de l’estada de la Vall d’en Bas, Codina parla de la seva situació personal, de l’inici del nou curs i del somni europeu que s’acosta.

Les frases de Laia Codina

“És un pas més i espero donar el millor de mi. Que apostin per mi és una gran notícia”.

“Hi ha molt bon feina al planter. Veus que les jugadores poc a poc formen part del primer equip: hi ha l’Aitana, ara hi ha jugadores del B que fan la pretemporada... això demostra que si fas les coses bé tens opcions”.

“A totes ens emociona només sentir la paraula Champions. Vam acabar amb molt bones sensacions i venim amb moltes ganes, al final hem estat molts mesos parades. Tenim il·lusió màxima i a competir fins a on es pugui. Aquest equip crec que pot arribar molt lluny”.

“Estem 100% carregades, no hi ha excuses. Físicament em sento molt bé, crec que totes estem encara millor que a la temporada passada. Això vol dir que hem estat treballant en el confinament”.

“El meu repte personal per aquesta temporada és consolidar-me en aquest equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut