El Nàpols s'imposa al Sassuolo

Els de Gennaro Gattuso s'han retrobat amb el triomf a la Serie gràcies als gols d'Hysaj, a la primera meitat, i Allan Marques en el temps afegit

El Nàpols, rival del Barça en la tornada dels vuitens de final de la Champions, s'ha imposat aquest dissabte al Sassuolo (2-0) en el partit corresponent a la Serie A. Un resultat que permet als de Gennaro Gattuso retrobar-se amb la victòria després de la derrota de la darrera jornada, que trencava una ratxa de cinc partits sense perdre.

El conjunt italià s'ha imposat amb el gol inicial de Hysaj en el minut 8 de partit. Una diana que ha trobat la resposta en el conjunt visitant en el minut 37, però el VAR l'ha anul·lat per fora de joc. A la mitja part el resultat era favorable als de Gattuso tot i les ocasions dels dos conjunts. A la segona part, el Nàpols ha pogut ampliar la diferència, amb un xut al pal de Politano, però sense fortuna. I han vist com el VAR tornava a anul·lar un altre gol al Sassuolo. En el temps afegit Allan Marques ha situat el definitiu 2-0. El Nàpols no ha pogut comptar amb Fernando Llorente ni amb Mario Rui.

Un resultat que deixa el Nàpols setè a la classificació amb 59 punts. Ja classificat per a l'Europa League al ser campió de la Copa d'Itàlia, el Nàpols s'enfrontarà a l'Inter i la Lazio en les dues jornades de la Serie A que resten per disputar-se.