Barça B - Valladolid Promesas: Comença el camí cap a la Segona A

Barça B - Valladolid Promesas: Comença el camí cap a la Segona A

[20 hores, Barça TV - (Catalunya TDT), Barça TV +, i Footers (Resta d'Espanya)] El filial blaugrana afronta la primera eliminatòria del play-off exprés davant un conjunt jove, però experimentat

Ha arribat el dia. Després d'una llarga espera i un mes i mig de preparació a la Ciutat Esportiva després del confinament per la Covid-19, el Barça B comença el seu camí cap a la Segona Divisió A. Per estar a la categoria de plata l'equip de Garcia Pimienta haurà de superar tres eliminatòries, la primera, la d'aquest diumenge davant el Valladolid Promesas, quart classificat del Grup II, al Ciudad de Málaga (20 hores, Barça TV - Catalunya TDT- , Barça TV + i Footers (Resta d'Espanya)). Serà el partit més important de la temporada i també "el més important per a aquesta generació de jugadors del 1999-2000", tal com reconeixia Iñaki Peña en la prèvia del partit després de l'últim entrenament a les instal·lacions de la Quinta Football Fields, situades a Marbella.

"Els jugadors s'han guanyat aquest premi"

Els blaugranes han arribat fins aquí després de quedar segons classificats en el Grup III de la Segona Divisió B. "Vam arribar al play-off amb moltíssimes ganes de gaudir del premi. Els jugadors s'ho han guanyat durant la temporada", assegurava Garcia Pimienta abans de viatjar cap a Màlaga.

"Volem ser protagonistes i tenir la pilota i ser fidels al nostre estil perquè és l'única manera que tindrem opcions de guanyar"

Garcia Pimienta

El tècnic blaugrana va explicar alguna de les claus per intentar superar el filial val·lisoletà: "Volem ser protagonistes i tenir la pilota i ser fidels al nostre estil, perquè és l'única manera que tindrem opcions de guanyar". I va afegir: "Sabem la dificultat que tindrà el partit, perquè és un filial amb jugadors de molt nivell, amb una mitjana d'edat una mica més gran, que ha fet una bona temporada i haurem d'estar al 100%".

Per a aquesta primera eliminatòria Garcia Pimienta no podrà comptar amb els lesionats Álex Collado, Sarsanedas, Hiroki Abe, Labinot i Rosanas ni tampoc amb Riqui Puig, Ronald Araujo, Ansu Fati i Arnau Tenas, en dinàmica de primer equip. Per això el tècnic tindrà a la seva disposició 21 jugadors en total, 12 de la plantilla del Barça B i 9 jugadors del Juvenil A.

Un rival jove, però expert

El Valladolid Promesas arriba al play-off com a quart classificat del Grup II, per darrere del Logronyès, la Cultural Lleonesa i l'Athletic Club B. L'equip dirigit per Javier Baraja, germà de l'exjugador del València Rubén Baraja, té una mitjana d'edat de 21 anys i compta amb jugadors joves, però amb certa experiència. Miguel de la Fuente, amb 14 gols, és el màxim golejador de l'equip, i el filial blaugrana haurà d'estar atent al seu olfacte golejador, així com amb Zalazar, que ha marcat vuit gols, Doncel, i els exblaugranes Ignasi Vilarrassa i Oriol Rey.

Primeres eliminatòries resoltes

El camí cap a la Segona A va començar aquest dissabte amb partits trepidants. El Logronyès ja és equip de la categoria de plata després de superar el Castelló als penals (1-1) en la primera eliminatòria de campions de grup. El Cornellà, el Badajoz i la Peña Deportiva, per la seva banda, van passar les seves eliminatòries en superar l'Eivissa, l'Athletic Club B i el Marbella respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut