L'LNFS nomina Adolfo, Lozano i Juanjo

L'LNFS nomina Adolfo, Lozano i Juanjo

Adolfo aspira a MVP i millor ala, Lozano a millor tanca i Juanjo a millor porter en els premis als millors de la temporada 2019-20 que organitza l'LNFS

L'LNFS ha nominat Adolfo (MVP i millor ala), Lozano (millor tanca) i Juanjo Angosto (millor porter) entre els millors de la temporada 2019-20. Les nominacions s’han portat a terme gràcies al vot popular a través del web de l'LNFS. Ara seran els entrenadors i capitans de tots els equips de Primera i de Segona els que escolliran els guanyadors amb les seves votacions.

Tots els nominats

En la categoria de millor jugador (MVP), Adolfo competeix amb Chino (Valdepeñas) i Pito (Movistar Inter). El guanyador agafarà el relleu de Ferrao, MVP de la temporada 2018-19. El colomenc també aspira a millor ala juntament amb Chino (Valdepeñas) i Adri (O Parrulo).

En la categoria de millor porter, Juanjo tindrà com a rivals Jesús Herrero (Movistar Inter) i Edu Sousa (Valdepeñas). I Sergio Lozano està nominat a millor tanca, igual que Rafael Rato (Valdepeñas) i Tomaz (Palma Futsal). Finalment, els tres nominats a millor pivot són Pito (Movistar Inter), Solano (Jimbee Cartagena) i Paradynski (ElPozo).

El Barça també ha guanyat el premi del Fair Play per ser l’equip que menys targetes ha vist durant el campionat de Lliga, mentre que Adolfo va ser el màxim golejador del campionat, empatat amb Chino (Valdepeñas), els dos amb 26 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut