Darrera prova satisfactòria contra l’Europa abans del play-off

Darrera prova satisfactòria contra l’Europa abans del play-off

Segon entrenament conjunt del Barça B amb l’equip escapulat, amb la presència d’Iñaki Peña, Morer, Jorge Cuenca, Monchu, Collado i Ansu, fins ara amb el primer equip, per preparar la fase d’ascens exprés que comença el proper diumenge 19 de juliol

El Barça B ha fet avui el segon entrenament conjunt amb l’Europa per preparar el primer partit de la fase d’ascens a la Segona Divisió A que disputarà el proper diumenge 19 de juliol contra el Valladolid Promesas a l’Estadi Ciudad de Màlaga (20.00 hores). L’entrenament s’ha dut a terme seguint tots els protocols sanitaris establerts per la Federació Espanyola de Futbol, al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ha estat un partit amistós de preparació on tots dos equips han treballat diferents aspectes tàctics que aplicaran en els seus respectius play-off exprés. L’Europa juga la fase d’ascens a Segona Divisió B contra el Terrassa també el proper diumenge 19 de juliol, al camp del Badalona.

d1eabfed-d9ca-455c-85e3-731b0755a46b

Garcia Pimienta ha comptat en aquest entrenament conjunt -que ha finalitzat amb victòria del Barça B per 3-0, amb dos gols de Monchu i un de Konrad-, amb les novetats d'Iñaki Peña, Morer, Jorge Cuenca, Monchu, Collado i Ansu Fati que fins ara s'estaven entrenant i entrant a les convocatòries del primer equip. Riqui Puig, Araujo i Arnau Tenas, convocats amb el primer equip per jugar aquesta nit a Valladolid, han estat les úniques absències a més dels lesionats Hiroki, Labinot i Sarsanedas. Ansu ha tornat mesos després al filial. No jugava des de la pretemporada, el 14 d’agost, quan va marcar un gol a la final del Torneig de l’Estany contra el Figueres (4-0).

El Barça B descansarà aquest diumenge i la propera setmana s'entrenarà cada tarda a les 18.00 hores per adaptar-se a l’horari i la calor del dia de partit a Màlaga, on s’espera una temperatura de 28 graus, el diumenge 19 a les 20.00 hores. El filial viatjarà el proper divendres a Marbella, on l’equip s'allotjarà durant el play-off d’ascens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut