Josep Maria Bartomeu: “Veig a Messi retirant-se al Barça”

Josep Maria Bartomeu: “Veig a Messi retirant-se al Barça”

En entrevistes a Catalunya Ràdio i RAC1, el President també s’ha referit als resultats de l’auditoria: "S’ha confirmat que ningú va donar cap instrucció per difamar de ningú"

Quan encarem ja la recta final de la temporada, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha repassat aquest dimarts l’actualitat esportiva i institucional en entrevistes a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ i a ‘El Món a RAC1’. Bartomeu ha parlat dels aspectes més destacats de les últimes setmanes, com la configuració de la plantilla de la propera temporada o la continuïtat de Messi, però també ha valorat els resultats de l’auditoria realitzada pel cas de les xarxes socials.

Aquestes han estat les declaracions més destacades:

Sobre la continuïtat de Messi

"Té contracte fins al 2021. Normalment no expliquem les converses amb els jugadors, però és evident que volem renovar-lo. Messi és el millor jugador del món”

“El veig tranquil, amb voluntat de seguir. Ha dit moltes vegades que es vol retirar al Barça i estic convençut que així serà. Veig a Messi retirant-se al Barça”

Altres temes d'actualitat esportiva

“Calia un canvi i Quique Setién ha portat nous aires i noves idees. Té contracte i té clar el concepte del joc. En els últims partits ja he vist una millor imatge i espero que continuï així. Si no guanyem la Lliga, després encara queda la Champions"

"Estem lluitant per tal que la tornada dels vuitens de la Champions contra el Nàpols sigui al Camp Nou. Estem en converses amb la UEFA a veure com evoluciona la situació”.

"La plantilla s'està renovant contínuament. Tenim jugadors amb experiència i la barreja amb els joves m'agrada. Ja hem fitxat, a més, a Trincao i a Pedri, que estan triomfant en els seus equips. Tenim moltes ganes".

"Si haguéssim volgut quadrar els comptes, hauríem pogut vendre altres jugadors. Pjanic és un jugador que fa molt de temps que es volia fitxar. No és per quadrar balanços”

L'aplicació del VAR

"Estic molt a favor del VAR i el Club també, perquè en principi el resultat hauria de ser més just. Però durant les últimes jornades, després del retorn de la Lliga, al VAR li està faltant equanimitat”

Sobre els resultats de l'auditoria

"S'ha confirmat que ningú va donar cap instrucció per difamar de ningú. I això l'auditoria ho diu molt clarament. Els jugadors ho saben. L'informe és molt clar. L'auditoria descarta de manera radical cap mena de corrupció”

"Es va decidir que aquesta empresa facturaria a diferents departaments del Club perquè seguís les xarxes per a cada àrea. L’auditor no mira els contractes de forma separada, sinó com una unitat, i conclou que el cost pagat per tot plegat s'ajusta al cost de mercat. I de fet, s'hi ajusta per la part baixa"

Sobre l'Espai Barça i el pressupost de la propera temporada

“Encara hem de fer moltes coses com aprovar el nou finançament de l'Espai Barça. Quan puguem per la situació sanitària, farem que votin els socis en referèndum. El Camp Nou cal millorar-lo sí o sí. Altres espais es poden aturar, com el Palau Blaugrana, que pot esperar un, dos o tres anys. Però el Camp Nou cal avançar-lo perquè serà una gran font d'ingressos".

"El pressupost s'ha d'adaptar als nous ingressos. Hem de veure, a més, quan podrem tenir les botigues a ple rendiment, igual que el Museu i les acadèmies de tot el món"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut