L'Iberostar Tenerife, l’últim rival de la primera fase

L'Iberostar Tenerife, l’últim rival de la primera fase

Tot i ser un partit intranscendent per als dos equips, el Barça vol acabar la primera fase sense derrota

El Barça s’enfronta aquest dijous, a les 21:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, a l’Iberostar Tenerife en la que serà l’última jornada de la primera fase. Fins ara els de Pesic han sumat 4 triomfs en quatre partits i volen sumar el cinquè contra un rival que tampoc s’hi juga res. I és que l’Iberostar Tenerife ja està eliminat de la fase final i busca acabar amb bon sabor de boca la fase final.

El rival

Tot i que no ha pogut guanyar cap partit, l’Iberostar Tenerife té una plantilla àmplia, amb experiència, i amb dos dels millors jugadors de la competició. I és que el pivot Shermadini, amb una mitjana de 17,7 punts i 7 rebots durant la temporada, i Marcelinho Huertas (12,2 punts i 8 assistències) han format una de les parelles més incisives de l’ACB. A tots ells s’hi uneixen jugadors com Dani Díez, White, Lundberg, Bogris, Zeisloft, Radoncic, Salin o Gielo, entre d’altres. 

El Barça

Vol acabar la primera fase d’aquest torneig final invicte, sumant una nova victòria per acabar amb 5-0. Les semifinals es disputaran el dissabte 28, contra un rival encara per determinar que serà el segon classificat del grup B, i amb tres dies per endavant serà important seguir ben concentrats i amb un gran nivell de joc per afrontar amb les màximes garanties una semifinal. Pesic té disponibles els 16 jugadors desplaçats i haurà de decidir quins són els 12 escollits per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut